G.SKILL išleidžia ne tik greitus, bet ir talpius „Trident Z Royal“ DDR4 komplektus

Vienas operatyvios atminties pardavimų lyderis, G.SKILL, papildė „Trident Z Royal“ gamą naujais DDR4 moduliais, kurie skirti ieškantiems ne tik greičio, bet ir didelės talpos. 4300 MHz ir 4000 MHz dirbanti DDR4 atmintis bus siūloma tiek 4x 8 GB (32 GB), tiek 8x 8 GB (64 GB) komplektais. Nors dažniai neatrodo pramušantys dangų, tačiau šie komplektai pasižymi ypač tampriais atsako laikais. 4300 MHz moduliams būdingi CL19-19-19-39 vėlinimo ciklai, o 4000 MHz moduliams dar įspūdingesni CL16-18-18-38 ciklai. Savaime suprantama, G.SKILL negalėjo apsieiti be rinktinių „Samsung“ B die lustų ir įtampos padidinimo: 4300 MHz dirba su 1,4 V įtampa, o 4000 MHz rinkiniams reikalinga 1,45 V įtampa.

Gamintojas kol kas neatskleidžia kainų, tačiau pažada, kad parduotuvėse šie komplektai atsiras dar paskutiniame metų ketvirtyje pirkėjui leidžiant rinktis tarp sidabro ir aukso spalvų radiatorių, tarp kurių įterpta deimantais „inkrustuota“ RGB juostelė.

 

42 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Hands down gejiskiausi RAM visoje rinkoje 🙂

      • nemesis parašė:

        O nuo kada žodį „gėjus“ būdvardžio formoje pavartojęs žmogus tampa homofobu?
        Bijau tada kad parduotuvėje pamačius rožinę kuprinę ir apibūdinus ją „mergaitiškiausia“ jau ir pedofilu gali tapti labai greitai…

        • AqTrap parašė:

          Nes pavartoja žodį gėjiškumą tarsi blogybe.

          Aišku aš ne rimtai, bet vis vien.

          Ir ką turi bendro rožinė spalva su mergaitiškumu. Tipo negali būti berniukiška rožinė kuprinė? Į kažkokius rėmus įterpiama. Tipo tik viena grupė gali tokius naudoti.

        • adex parašė:

          Zodis homofobas yra is esmes zeidziantis, nes neva tai susija su kazkokia tai baime ,,kazkam“. Kai is tikruju tai daugiau susirupinimas del iskrypimu nei baime.

          • Strelok parašė:

            Cia esme yra homoseksuoluma padaryti kaip visuomenes norma. Jeigu tau nepatinka visokie paradai, propoganda ir t.t. tada iskart tampi homofobu. Man idomu, ka po to bandysim padaryti norma? Pedofilija? Necrofilija? Zoofilija? Kur ta linija yra, kuria perzengusi visuomene turetu sunerimti?

            • AqTrap parašė:

              O tai tu prilygini homoseksualumą su pedofilija? Nekrofilija ar zoofilija?

              Gerai. Nori linijos? Paprasta. Du vyrai, su abiejų pritarimu, daro tai ką nori (paprastai vyrai, kurie prieš gėjus, nemato taip blogai jeigu tai būna tarp moterų, dažniausiai juos ir užveda, ir pnš. Dėl to pasirinkau būtent tokį variantą). Paimkime pedofiliją. Tik viena pusė tam pritaria arba kita pusė negali priimti savo sprendimo dėl savo amžiaus. Paimkime nekrofilija, tik vienos pusės pritarimas. Zoofilija, tik viena pusė pritaria. Gyvūnas negali pasakyti – taip. Taip, kad yra linija, tačiau tu viską sumeti į vieną krūvą. Tuo labiau tas pasakymas jog bando padaryti visuomenėj norma nors tai buvo norma prieš tūkstančius metų, tik tapo nebe norma po abraomistinių religijų (pasigooglink, nes spėju jog nežinai net tokių žodžių). Taip, kad tu homofobas. Jeigu iš pradžių juokavau, nes nerimtai į tai žiūrėjau, visgi pasirodo esi, mat tai sulygini su nesulyginamais dalykais. Aš net neįsivaizduoju, ant kiek turi būti su galvelę, kad nesugebėtų įžiūrėti skirtumą, tarp skirtingų dalykų, kuo skiriasi tarp jų. Kaip galima gyventi visuomenėje, tarp žmonių, kuomet mąstoma taip paprastai. Žiūrėk, automobilis yra tas pats kas traukinys. Gi yra kelias, abudu sudaryti iš metalų, sunkūs, tiek tas, tiek tas gali būti varomas iškastiniu kuru, taip pat elektra. Tai kaip ir tas pats, ane? Kas nors sakys, kad traukiniai yra blogis ir negalima naudoti jų, nes kamščius sukelia keliuose, gi kiek vietos užima. Ane? Tu taip pat mąstai. Aš net neįsivaizduoju kaip tokie žmonės išgyvena visuomenėje kai taip paprastai mąsto. Gal kažkas gali paaiškinti? Nes man galva neišneša.

              • AqTrap parašė:

                Be to, tą ką daro homoseksualai, daro ir heteroseksualai, ir atvirkščiai. Taip, kad nežinau kodėl juos išskiri kaip kažkokius išskirtinius. Nes tiek vieni, tiek kiti tai daro su abiejų pritarimu.

              • Stipena parašė:

                Greičiausiai tu tiesiog nesupratai ką jis norėjo pasakyti. Nereikia žiūrėti vien tik pro SJW akinius į tai kas sakoma.
                Aš asmeniškai neturiu nieko prieš homoseksualus, bet kaip ir daugeliui man nepatinka kuria linkme ir kaip visa tai yra bandoma judinti. Kaip radikalus feminizmas yra cancer, taip ir radikalus LGBT yra cancer. Pati LGBT idealogija daėjo iki to kad vaikams daktarai išrašo brendimo blokatorius kad suaugęs galėtų pasirinkti lytį. Čia yra biški overkill tokios tėvų užgaidos žaloti vaiką tiek fiziškai tiek psichologiškai.
                Bet kurgi, jeigu nesutinki lieki homofobu ar šiaip kokiu kitokiu bigotu.

                • AqTrap parašė:

                  Priekom čia SJW? Aš esu prieš juos. Be to nekalbu apie visus tuos radikalius dalykus. Aš negaliu pakęsti to taip pat. Ir taip pat manau jog tai tikra nesąmonė, kuomet vaikas būdamas vaiku, gali nuspręsti dėl lyties keitimo ir viso kito š. Tačiau lyties keitimas neturi nieko bendro su homofobija. Čia greičiau sakytų jog transfobija tačiau vis vien manau jog vaikas ar tiek tėvai, negali pakeisti vaiko lyties ar kaip nors pristabdyti brendimą, nebent išskirtiniais atvejais (dėl tam tikrų biologinių nuokrypių), bet ir tai reikėtų pasvarstyti visus už ir prieš. Tačiau dažniausiai dabar būna tik. Arba už, arba prieš. Arba galima, arba negalima. Nėra jokių svarstymų visuomenėje, dėl ko reikėtų ir kodėl ne. Viskas į kraštutinumus einama.

                  Ir nesuprantu kodėl, kuomet nesi prieš homoseksualus ar kažką, automatiškai reiškias, kad eini į kraštutinumus ir su viskuom sutinki, nes tuomet galėčiau tave taip pat priskirti į grupę automatiškai, kaip kad tu priskyrei mane. Tik tavo būtų kitoje pusėje.

              • Strelok parašė:

                Matau, kad užsigavai. Visu pirma, aš nesakiau, kad visos ‘filijos’ yra lygios. Kiekvienos su savais nuansais. Ankščiau ir pedofilija buvo priimtina ilgą laiką. Pačioje USA iki XX. amžiaus antros pusės niekas į tai didesnio dėmesio nekreipė, kad tavo žmona nepilnametė. Romėnai taip pat manė, kad vergovė ir gladiatorių kautinės yra moralūs dalykai.
                „Tuo labiau tas pasakymas jog bando padaryti visuomenėj norma nors tai buvo norma prieš tūkstančius metų, tik tapo nebe norma po abraomistinių religijų (pasigooglink, nes spėju jog nežinai net tokių žodžių)“
                Nu tikrai, kaip man žinoti, kas monoteistinė religija yra. Krikščionybė buvo vienas iš pagrindinių veiksnių formuojant demokratišką vakarų pasaulį, sukuriant tvirtą šeimos institutą. Aš neneigiu, kad ilgalaikiui pati išsigimė, ir tapo represinė struktūrą iki reformacijos. Bet, tai buvo radikaliai progresyvus dalykas, nes sakė, kad visi žmonės lygūs ir propagavo vienpatystę.
                Jeigu žiurint paprastai tai homoseklsuolumas yra nulemtas gamtos ir jis visada buvo ir bus, tai tiesiog neišvengiamas dalykas. Tačiau EU labai stumia visa šitą political correctness nesamonę ir kelią tai kaip kažkokią problemą, kurios niekada nebuvo. Praktiškai vakarų pasaulyje gėjai, labiausiai toleruojami lyginant su kitais regionais. Visi tie paradai, tik kenkia visuomenės nuomonei apie gėjus.
                „Aš net neįsivaizduoju kaip tokie žmonės išgyvena visuomenėje kai taip paprastai mąsto. Gal kažkas gali paaiškinti? Nes man galva neišneša.“
                Taip, nes gėjai yra visuomenės dauguma 🙂 Visuomenė visada buvo paremta ant daugumos, o gėjai niekada nebus dauguma, dėl biologinių nuanasų.

                • AqTrap parašė:

                  „Man idomu, ka po to bandysim padaryti norma? Pedofilija? Necrofilija? Zoofilija?“

                  Na, tu pasakei tarsi vienodai lengva padaryti norma bus ir šiuos kitus dalykus. Tarsi nebūtų didelios skirtumo tarp jų.

                  Man rodos tau su teksto suvokimu blogai. Dabar pasakyk, pedofilijoje, ar sprendimus gali priimti abi pusės? Ne. Tik viena. Todėl tai ir nėra norma. O ne kalbėti apie praeitį, mat anksčiau ir raganas buvo deginti normalu. Kalbant apie Senovės Roma tai tik joje gladiatorių kautynės buvo norma, o prieš tai Senovės Graikijoje – ne. Tad, istorijoje vis vien žmogaus gyvybė ir visa kita buvo svarbu tačiau istorijoje būna momentai, kuomet viskas apsiverčia aukštyn. Negi sakai, kad nacistinėje Vokietijoje buvo norma „deginti“ žydus? Paprastiems žmonėms – ne. Taip, kad jeigu kažkas vyko, nereiškia automatiškai, kad visi tokie buvo. Tas kas valdo, tas ir diktuoja sąlygas. Kai per karus, ėmė vyrus, tie kas buvo atsakingi už tai, ar jiems rūpėjo jų gyvybės? Tačiau rūpėjo žmonėms, artimiesiems. Ir nors per karus žuvo daug žmonių, vis vien žmogaus gyvybė buvo svarbi.

          • AqTrap parašė:

            Na, tu pavadinai tai iškrypimu, kas ir yra homofobija. Be to tikriausiai neįsivaizduoji jog yra bi moterų ir jog realybėje jų yra pakankamai daugiau nei gali įsivaizduoti. Ir vyrus turi, ir visą kitą. Mat, dėl tėvų ar artimųjų tokiu pačiu įsitikinimų, teturėjo „vienintelį pasirinkimą“, mat iš karto būtų peike juos, net atsiriboje. Būtent per tokius kaip tu. Kuomet negali pateikti nei vieno argumento, kodėl tai iškrypimas.

            • Strelok parašė:

              Viskas, kas neatitinka visuomenės nustatytos normos ( daugumos normos ) yra traktuojama kaip nuokrypis. Ar tai yra blogai ar ne kiekvienas manau turi savo nuomonę. Kodėl būtent per tokius kaip aš? Ką aš blogo padariau gėjams? Tu su manim kalbi lygtai aš einu ir tyčia kabinuosi prie tų kurie yra kitos orentacijos. Čia tu pradėjai teisingumo ieškoti. Aš nežinau kokios tu orientacijos, gal turėjai Lietuvoje blogą patirtį, bet aš tikrai gyvenime niekada niekaip nesakiau kaip jiem gyventi savo privatų gyvenimą ir aš niekada specialiai nežeminau žmogaus, kad jis kitos orentacijos/religijos/spalvos etc.

              • AqTrap parašė:

                Visuomenė nėra lygus pasauliui. Skirtinguose regionuose, šalyse ir t.t., skirtingos normos. Vienur normalu turėti 7 vaikus ir jeigu neturi, tada esi kvailas arba vadina nereligingu. Tu norma laikai tik tam regionui būdingas tradicijas. Tau yra normalu tai ką tavo tėvai ir seneliai darydavo. Labai siaura pasaulėžiūra.

                • AqTrap parašė:

                  Tiksliau tu norma laikai tik tai kas tradiciška tavo regionui*

                • Strelok parašė:

                  Tai pagal tave aš turėčiau daryti priešingai, negu darė mano tėvai, seneliai? Man pradėti į gay bars vaikščioti siūlai? Ar kaip? Jeigu tu kitoks, good for you. Niekam nerūypi tavo tas unikalumas. Pilna yra gay forumų, kur gali susirasti bendraminčių tomis temomis. Ar tu tiesiog nori jaustis kažkokiu išskirtinių ar patinka būti aukos pozicijoje ?

          • AqTrap parašė:

            Nežinau kiek tau metų. Bet jeigu turi vaikų, jeigu kuris nors būtų homoseksualas. Ar tu jį iškrypeliu vadintum? Atsiribotum nuo jo? Norėtum „išgydyti“?

  2. nemesis parašė:

    O man tai jie princesiškiausi kuriuos mačiau. Įdomu koks turėtų būti visas likęs vidus, kad jie derėtų… Visas juodas lengviausia turbūt, bet jei princesiškumą tęsti mobo su svarovskiais dar nemačiau. Tarp RGB labai žerėtų ir akis spigintų kažin?

  3. BC00 parašė:

    Užeitų G.SKILL atstovas į šią naujieną ir, manau, imtų verstis lietuvių kalbą bandant išsiaiškinti apie ką vis tik buvo šita naujiena 😀

  4. Daemon parašė:

    Mielieji, kol netapom visi gėjais ir transeksualais. Aš savuosius Patriot RGB 3200 patikrinau per CPU-Z ir radau, kad ten Hynix’o viduriai, jeigu gerai viską supratau. Tai čia gerai, jei pas mane komplekte kartu sėdi Ryzen 2600? Ta prasme, grynai daugiau teorinis klausimas 😀 Tikėjausi, kad bus B-die, kai pirkau.

  5. BC00 parašė:

    Pasijuokiau, bet dabar jau pasidarė nebejuokinga. Porelei įspėjimai už offtop’iką. Kitą kartą bus pritaikytos poilsio dienos.

  6. Daemon parašė:

    BC00, pavalyk ir tą išsišokėlį. Suprantu, kad internete užsigaudinėt yra nesąmonė, nu bet sunervino juodai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.