Parodyti nauji AMD produktų išleidimo planai

AMD tikrai dirba prie dar geresnių procesorių ir grafikos procesorių, o tai patvirtina nauji produktų išleidimo planai. Juose, iš tikrųjų, nematome nieko, be to, planai gan abstraktūs ir tiksliai nenurodo, kada sulauksime „Zen 3“ ar RDNA2 architektūros.

Pirmajame procesorių plane matome, kad AMD jau baigė darbus kurdami „Zen 3“ architektūrą. Procesoriai, kurie turės šią architektūrą, bus gaminami naudojant 7 nm+ litografiją. Tikslios datos, kada šie procesoriai bus išleidžiami nėra, bet tai turėtų įvykti kažkada 2020 metais. Sekanti AMD procesorių architektūra bus „Zen 4“. Kol kas AMD nežino, kokią litografiją naudos „Zen 4“ procesoriams gaminti. Galima sakyti, kad „Zen 4“ vėliausiai pasirodys 2022 metais.

Grafikos architektūrų skaidrė apima laikotarpį nuo 2017 iki 2021. Matome, kad AMD planuoja RDNA architektūros atnaujinimą – RDNA 2. Ši būsima architektūra dar yra kuriama, o ją naudosiantys grafikos procesoriai bus gaminami pasitelkiant 7 nm+ litografiją. Šis planas nenurodo, kada tiksliai bus išleidžiamos RDNA 2 vaizdo plokštės. Tai turėtų įvykti 2020-2021 metais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.