Gandas: „PlayStation 5“ turės 8 branduolių „Ryzen“ procesorių

Žaidėjai jau pradeda laukti naujos kartos konsolių – apie vieną iš šių kompiuterių ir naujausias gandas. Spėjama, kad būsima „Sony“ žaidimų konsolė, „PlayStation 5“, savyje turės 8 branduolių „Ryzen procesorių, kas nei kiek nestebina. Tuo pačiu tikinama, kad „PlayStation 5“ kainuos 500 USD. Naujoji konsolė gaus atnaujintus valdiklius su integruota kamera. Kartu debiutuos ir nauji virtualios realybės akiniai – PSVR 2. Šiems akiniams jau nebereikės papildomos dėžės, visa įranga bus pačioje konsolėje. Dar minimas ir naujas valdiklis, kuris bus dėvimas kaip pirštinė.

Kol kas visiškai neaišku, kaip bus su žaidimų suderinamumu tarp PS4 ir PS5 konsolių. Tvirtinama, kad žaidimai, kurie pasirodys prieš „PlayStation 5“ išleidimą, bus perkelti ir į naują platformą. Kas bus su senesniais žaidimais – neaišku.

Naujos „PlayStation 5“ reikėtų laukti 2020 metais.

8 Komentarai

  1. EscO parašė:

    O aš tiksliai žinau ko niekad neturės: dual gpu

  2. Frantisekas parašė:

    Jau seniai praejo tie laikai kai isleidziama nauja konsoliu karta buvo sviesmeciu toliau negu esami pc.

    • newdiamond parašė:

      nelabai supratau tavo komentaro…is kur sviesmeciai pranasumo konsoliu pries PC…
      O siaip jeigu del straipsnio…bus tikrai idomiau suzinoti, kad des kaip GPU…tas CPU gal konsolej ir svarbesni vaidmeni vaidina negu PC, bet….
      Ypac kai des 4K palaikyma kaip default ar kazka….

    • PCmaster2000 parašė:

      😀 su kuo pagal tave tos konsolės ir jų žaidimai kūriami?

      • xFiniti64 parašė:

        Tai pala, dabar as su autokadu braizau el linijas kur eis, tai vistiek projekta darau su pc ar maku, tai taip iseina transeja pati isikas, nereik nei traktoriu, pagalbiniu ? Tai dabar nuvarau i juvelyrikos parde, nupirkau zmonau auskarus su deimantais, bet juos kaip ir slifavo, greziojo auksa, tai taip iseina as zmonai bulgarka padovanosiu, ar drele ? Tai jaigu taip mastant, tai tu ir visciuko DNR sutampa 60%, tai tu visciukas ?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.