Gandas: „nVidia GeForce GTX 1080“ gali pasirodyti gegužę

„BenchLife“ pažėrė labai intriguojančios informacijos, jų teigimu pirmąją vaizdo plokštę turinčią „Pascal“ architektūrą „nVidia“ pristatys gegužės mėnesį, o tiksliau gegužės 27 d., visai prieš pat „Computex 2016“ parodą, kuri startuos gegužės 31 dieną.

Manoma, kad pirmoji „Pascal“ architektūros vaizdo plokštė vadinsis „GeForce GTX 1080“, o savyje turės „GP104“ grafikos procesorių, apie kurį kol kas nežinoma beveik nieko. Spėjama, jog GTX 1080 turės 8 GB GDDR5X atminties su grafikos procesoriumi sujungtos per 256 bit atminties kontrolerį. Tai skamba visai tikėtinai, nes tokių spekuliacijų buvo girdima ir seniau, jog HBM2 atmintis bus palikta tik aukščiausios spartos vaizdo plokštėm, tad HBM2 tikriausiai debiutus tik su didžiuoju „Pascal“ lustu – „GP100“. „nVidia GeForce GTX 1080“ energija siurbs iš vieno aštuonių kontaktų maitinimo kabelio, kas teoriškai nurodo 225 W maksimalų energijos suvartojimą.

Pasak to pačio „BenchLife“ tinklapio „nVidia“ balandį atskleis nemažai informacijos apie „Pascal“ architektūrą, jei tai tiesa, tada ir sužinosime daug įdomių detalių apie būsimas vaizdo plokštes.

1 Komentaras

  1. marcelino2907 parašė:

    Idomi bus rinka skelbiu.lt 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.