„GeForce GTX 1080 Ti“ realus išleidimas kovo viduryje

Jau sužinojome, kad vasario 28 dieną bus kalbama apie „GeForce GTX 1080 Ti“, bet renginio metu „nVidia“ tik praneš apie naują vaizdo plokštę, o realus jos išleidimas įvyks kovo viduryje.

Kalbama, kad „GeForce GTX 1080 Ti“ išleidimo metu bus sunku surasti partnerių pagamintų vaizdo plokščių. Pasiūla susidarys beveik vien iš „Founders Editinion“ modelių.

Įdomus gandas supantis gamyklines „nVidia“ vaizdo plokštes žada blogą gyvenimą „Žaliųjų“ partneriams. Galimai „Founders Edition“ bus pardavinėjam tik kaip „nVidia“ vaizdo plokštė. Tai reikštų, kad išleidimo metu tik pati „nVidia“ galėtų pasiūlyti „GeForce GTX 1080 Ti“.

Užkulisiuose kalbama, kad vasario 28 dieną galime išgirsti apie „GeForce GTX 1060 Ti“. Nei galimos specifikacijos, nei kitokia informacija apie šią vaizdo plokštę nėra žinomos.

14 Komentarai

  1. koloniukas parašė:

    Nu man founders edition tikrai nereikia, nusipirksi ją ir dar keisk aušintuvą :/

    • IFeelYou parašė:

      Ai kad ar taip ar taip tuos mėšlus reikia keist, nusipirkau „super duper“ iChill GTX1080, pasileidi patestuot Unigine – 84C*. Ne ačiū. Pas mane kambaryje ir taip šilta. AMD R9 295×2 daugiau 60C* nesu matęs, kokiam Legue of Legends 49-52C*.
      Dabar ką bepirkčiau iškart perki pigiausią, meti lauk gamyklinį aušinimą ir dedi normalų.

      • koloniukas parašė:

        Nu matai jeigu nenaudosi sli ji nekais daugiau 70-72C, bet ir tai daug. Man patinka gigabyte hybrid varijantas daugiau 60c nekyla pilnai apkrovus dėl to atiduoda visą savo galią.

      • PhaNtoM parašė:

        O koks skirtumas kokia ta temperatūra? Juk išskleidžiamos šilumos kiekis W (vatais) bus toks pat, ar gpu nebus gerai aušinama ir kais iki 80, ar greitai ataušins ir ilsėsis prie 50. 🙂

        • IFeelYou parašė:

          Na nežinau, čia kiekvienam kitaip. Mane pvz. erzina kai komponentai kaista. Čia vienas dalykas.
          Antras dalykas sumažėja overclockinimo potencialas, kadangi arba CPU/GPU pradeda downclockinti, arba lūžta, arba pats nebenori kaitinti iki 90C*.
          Trečias dalykas teoriškai taip, išskleidžiama šiluma ta pati, tačiau praktiškai nelabai. Jeigu gera vandens aušinimo sistema su gera pompa, rezervuaru ir t.t. – išskleidžiama šiluma pasiskirsto tolygiau ir susimaišo su šaltesniu oru didesniame tūryje. Tuo tarpu tokia kaip GTX 1080 tiesiog išmeta karšto oro srautą tiesiai iš PC per galinę angą ir man pradeda kaisti veidas 🙂
          O ketvirtas dalykas: kuo didesnė temperatūra – tuo garsesni ventiliatoriai. Kuo garsesni ventiliatoriai – tuo žmona piktesnė. Kuo žmona piktesnė – tuo gyvenimo kokybė prastesnė.

          @koloniukas: man ir ne SLI kaisdavo iki 76C* ant benchmarkų. O gerai overclockinus ir daugiau. Pirksiu AMD Pro Duo, dėsiu custom’ą ir būsiu ramus su 35C* kai downclockinsiu.

          • ZeroFM parašė:

            Kažkaip tavo nuomonė pjaunasi 😀
            * antras dalykas ir paskutinė eilutė.
            Ne kartą minėjai kad oc laikai tik benchmark o praktiškai visą laika downclock .
            Kiba pamiršai normalia pasta pertept gpu ir geras oro srautas būtinas tokiems gpu

            • IFeelYou parašė:

              Ne, nepamiršau 😀 Taip tu teisus, OC laikau tik benchmarkams. Ketvirtą punktą daugiau kaip jumorą parašiau 🙂 Jis man konkrečiai nėra labai aktualus, bet esu tikrai kad daugeliui žmonių jis būtų net pats svarbiausias iš visų punktų.

          • koloniukas parašė:

            76C non sli?

          • PhaNtoM parašė:

            Aš niekur nesakiau, jog vėsesnis komponentas neturi savų pliusų, aš ir pats visada už mažiausią temp prie negirdimų apsukų. 🙂
            Aš patikslinau tik dėl „prišildymo“ aspekto, kuris gali nebent labai minimaliai skirtis, fizika viskam galioja. 🙂

          • Knocknevis parašė:

            As tai neseniai iskeliau savo deze i kita patalpa uz sienos. Rezultatas nerealus.

  2. koloniukas parašė:

    Nu jeigu jums patinka girdėti 60-70% veikiančius aušintūvus, kad sugebėtų ataušinti gpu ligi 72C, tai jums gerai. Sumažinus sūkius temperatūra pakyla ligi 83C ir gpu dažniai žemyn 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.