Susipažinkime su 4K: „AOC U3277PWQU“

Intro

4K raiška pastaraisiais metais vis labiau braunasi į mūsų gyvenimus; stipriai padeda, kad tai jau ne vien turtingiesiems skirta technologija. Norintiems didelės raiškos monitoriaus, rinktis jau tampa sunku, nes pasiūla yra tikrai didelė. Kainų diapazonas irgi labai platus: 330- 1300 €. Jei nereikia papildomų blizgučių ar įmantrių technologijų, 28 colių monitorių galite rasti už kiek daugiau nei 330 €, pavyzdžiui, „AOC U2879VF“. Įsigeidus 32 colių UHD monitoriaus, kas yra pati ta įstrižainė šiai raiškai, piniginę teks atverti kur kas plačiau. Šios įstrižainės prieinamiausiu monitoriumi galime tituluoti AOC „U3277PWQU“. Jis turi MVA panelę su plačiu spalvų spektru ir kainuoja 560 €. Kaip monitorius atrodo iš arčiau bei ką tiksliai gali pasiūlyti, bandysime išsiaiškinti apžvalgoje.

 

11 Komentarai

  1. Minde parašė:

    minusai: 60Hz.

  2. Maariux parašė:

    Niekada neturėjau ir pats nesirinkau blizgaus rėmo. Ar neerzina saulės / patalpos apšvietimo šaltinių atspindžiai ?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Kadangi monitorių turiu tik daugiau nei savaitę, o dienos tamsios, kambarys irgi tamsokas, tai normaliai pakomentuoti negaliu dėl to blizgaus rėmelio.

      Dar veikiausiai kelias dienas jį turėsiu, jei kas domina galit klausti, gyvai dar pažiūrėsiu.

    • TomasP parašė:

      Buvusiu monitoriaus rėmas buvo blizgus ir vasara labai erzindavo. Priklauso aišku ir nuo jo pačio blizgumo. Asmeniškai nesiūlyčiau niekam.

  3. Mekis parašė:

    Taigi asus ir acer isleidzia 4k 144Hz tik 27″. Vat butu 32″ tai klausimu nekiltu ka rinktis.

  4. Mindaugas Klumbis parašė:

    Šiandien netyčia suradau kaip sutaisyti per daug intensyvias spalvas su kuriomis nemoka tvarkytis windows. Pasirodo tereikėjo AMD panelėje vietoj siūlomos 6500K spalvų temperatūros pasirinkti automatic.

  5. Ememdemsas parašė:

    Sveiki, rinkausi monitoriu tarp AOC U3277PQU ir Benq BL3201PT bet pasirinkau benq, nes daugiau navarotu ir man asmeniskai pasirode grazesnis remas 🙂
    http://www.displayspecifications.com/en/comparison/905579ba
    Kaip matot tos pacios matricos, o kaina benq 100eur buwo brangesne. Neblogas monitorius visai, tik labai jau ryskiai sviecia juoda ir vaizdas balteja kai is skirtingu tasku ziuri. Bet man tapati beda buvo ir su LG W2600HP-BF (kuri naudojau labai ilgai) , tad labai neerzina. 4k video parodomieji atrodo per monitoriu pasakiskai 🙂 AOC monitorius manau rodo panasiai nors gyvai nebuvo kur pamatyt. Na o sis monitorius manau bus slamstas. Matrica visai kita. Siulyciau is pradziu pamatyt kazkur gyvai pries perkant.
    Ps. Geimeriam galiu tik pasakyt tiek, kad daugiau nei 60 fps ispausti ant 4k raiskos kolkas neiseis, jei zvalgotes uz tokia kaina monitoriaus neturesit ant gero pc :)))

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.