Geriausias PC žaidimų valdiklis – „PlayStation DualShock 4“

Šviežio „PCGamer“ tyrimo išvada yra, kad geriausia asmeninio kompiuterio žaidimus žaisti su „Playstation DualShock 4“ valdikliu. Su šiuo pareiškimu daugelis nesutiks, bet į pareiškimą geriausias reiktų žvelgti paprasčiau. „Geriausias“ sąvokoje telpa: komfortas, patogus valdymas ir suderinamumas su asmeninio kompiuterio žaidimais.

Kaip žinome dauguma asmeniniams kompiuteriams skirtų žaidimų yra konsolių klonai, tad nenuostabu, kad daugelį žaidimų yra patogiausia žaisti būtent su „PlayStation“ ar „Xbox“ valdikliu. Visą „PCGamer“ tyrimą rasite čia.

14 Komentarai

  1. Denero_neonas parašė:

    Paskutinis punktas iskarto parodo koks jis geras, jei net nesuderinamas su windows.Manau xboxo one yra perfect.

    • ZBalsas parašė:

      Visiškai pritariu.. Xbox One prijungi su laidu arba išvis be laido, ir loši be problemų. Dėl patogumo tai skonio reikalas. Visiškai nesutinku, kad PS4 geriausias. Jei jau negalima lyginti patogumo, nes kaip minėjau skonio reikalas, tai galima tada lyginti tą paskutinį punktą. Tokiu būdų Xbox One pultas turi pliusą prieš PS4. Tai kodėl tada PS4 geriausias? ..

      • Stipena parašė:

        Nereikia jokio softo DS4, pajungti gali prie PC tiek su laidu tiek be. Automatiškai Windowsai atpažysta ir nereikia nieko papildomai instaliuoti + dabar steam pilnai palaiko jį. Tuo tarpu Xbox One jeigu nepirkai wireless adapterio skirto pajungimui prie PC, gali pajungti tik su laidu ir tai yra minusas, sekantis minusas kad pultas yra barškutis, kaip koks žaislinis daiktas ir nepatogus. DS4 ir patogesnis ir kokybiškesnis. Jei man asmeniškai tektų skirstyti pagal vietas pultelius tai 1. DS4 2. Xbox One Elite 3. Steam controller 4. Xbox One barškutis. Steam controleris pats nepatogiausias bet jo konfigūravimo galimybės endless.

        • ZBalsas parašė:

          Nežinau ką tu turėjai, bet Xbox One pultas toli gražu ne barškutis. Nereikia lyginti su Xbox 360. DS4 turi dar kitą minusą – analogus, kurių viršus prasitrynęs plyšta.

          • koloniukas parašė:

            Naudoju xbox 360 pultelį be laido jau gan ilgai, negaliu sakyti, kad jis ten geriausias, bet mano keliamus reikalavimus atitinka patogus, belaidis, nereikia ten žaidime nieko reguliuoti imi ir žaidi. Na gal tik su baterijomis galėjo kai ką sugalvoti geriau, nes dabar teko pirkti pakraunamas baterijas su krovikliu 🙂

          • Stipena parašė:

            Žaidžiau su visais iškyrus Elite versija, todėl ir sakau kad barškutis. Kaip bebūtų jau nepirmas kartas kai DS4 pripažysta geriausiu pulteliu. Gali nesutikt, bet fakto nepakeisi kad jis geriausias.

        • Maariux parašė:

          Argumentas – patogesnis turėtų išviso išnykti iš lyginimo, kadangi kiek žmonių tiek ir nuomonių / patirčių.
          Man labiau lipo į ranką X’o pultelis, nors PS atrodė kietesnis vizualiai. Kitam atvirkščiai.
          Turiu X1s (baltas) iš komplekto su dėže, kitą pirktą atskirai. Juos abu smagiau suėmus jie kažkiek traška, nėra kaip monolitas. Baterijų dangteliai galėtų būti labiau „sukalibruoti“ su bendru pulto paviršiumi.
          Kitų problemų su jais kol kas nėra.
          Beterijos laiko gan ilgai jeigu nenaudoji ausinių. Bet šiai dienai IKEA kraunamos (analogas eneloop) gan geras pasirinkimas kainos/ perf santykyje + pakrovėjas – knyga http://www.ikea.com/lt/lt/catalog/products/60303650/?query=STORH%C3%96GEN
          🙂

          https://holdforsound.files.wordpress.com/2017/05/wp-image-1650532136.jpg

  2. FuZe parašė:

    Nu jei lyginant be PC, vėl gi viskas kitaip atrodytų. Įdomus tie lyginimai kartais. Niekada dar neteko jungti pultelio prie PC dėl savęs. Apart gudžius ~2008 gal kokius ir maximos pirkto, dėl vieno žaidimo tėvui 😀

  3. svabas parašė:

    senesniems žaidimams Xbox One pultui naudoju XInputPlus programėlę

  4. newdiamond parašė:

    pele ir klava…PC
    Kai zaidziau konsolemis – tada joy lazda 🙂

  5. xFiniti64 parašė:

    as kaip uzketejas konsolininkas, gimes su pulteliu rankose, galiu pasakyti: jai losi saudykles, lenktynes tai tik xbox one pultas, jai zaidi mustynes ar koki brieda kur reik patapsnoti tada ds4. Be jokiu klausimu analogai yra geresni xboxo, xboxo pulto gaidukai turi motoriukus ir jie vibruoja kaip koks abs ant forzos, taspac saudyklese kaikur. DS4 turi tapsnojimo pada iskorio jokios naudos, turi silpnus vibracinius variklius, veikia per BT kaip tuo tarpu xboxo per 5ghz wifi direct. O ka kalbet apie sudo lempa ant ds4 kuri dar atsispindi telike……..

  6. GK parašė:

    teko naudotis xbox 360 pulteliu,ps3 pulteliu,ps2 pulteliu,siek tiek xbox one pulteliu ir PS4,tai PS4 pultelis yra pats geriausias man ir pats patogiausias, neveltui ir isrinktas geriausiu.

  7. marcelino2907 parašė:

    O ira variantas Xbox one Ant pc bet be laido? Kiek zinau Wired xbox One ira atskiras laidas jai nori Pc losti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.