„Google“ praneša apie „YouTube Music“ ir „YouTube Premium“

„Google“ ką tik pranešė apie vieną naują „YouTube“ paslaugą ir vieną, keičiančią pavadinimą. Tikriausiai seniau esate girdėję apie „YouTube Red“. „Google“ nusprendė, kad ši paslauga nuo šiol vadinsis „YouTube Premium“.

„YouTube Music“ yra naujiena ir turėtų tiesiogiai konkuruoti su „Spotify“. „Google“ siūlys mokamą ir nemokamą „YouTube Music“ versijas. Žinoma, nemokama versija bus su reklamomis. Nenorintys, kad juos trukdytų klausantis muzikos, turės sumokėti 10 dolerių mėnesinį mokestį. Mokamą „YouTube Music“ paslaugą gaus ir tie, kurie yra užsisakę „Google Play Music“ paslaugą. „YouTube Music“ paslauga startuos gegužės 22 dieną.

Nauja „YouTube“ paslauga galės veikti mobiliuose prietaisuose su programėle ir asmeniniuose kompiuteriuose su nauju grotuvu. „YouTube Music“ turi tūkstančius grojaraščių ir milijonus oficialių dainų, albumų ir dar daugiau. Naudotojai dar galės išmėginti pagerintą paiešką, kuri leis net nežinant dainos pavadinimo surasti tai, ko ieškote. Pavyzdžiui, įrašius dainos žodžius ar apibudinant dainininką.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.