Grand Theft Auto III švenčia 10 metų jubiliejų

Prieš beveik lygiai dešimt metų, spalio 22 dieną, 2001-ais metais žaidimų industriją sukrėtė nuostabus žaidimas, kurį plėtojo kompanija Rockstar – tai trečioji Grand Theft Auto dalis, kuri pasižymėjo ne kuo kitu, tačiau trimate grafika.

Pirmieji du Grand Theft Auto serijos žaidimai buvo tikrai geri, tačiau trečioji dalis peržengė visus barjerus – ji pasiūlė visišką laisvę žaidėjui jau nebe dvimatėje, tačiau trimatėje aplinkoje. Visi 2001-ais pripažino – tai yra metų žaidimas ir jam suteikė geriausius įvertinimus. 2002-ais AK pasirodęs žaidimas tapo ir šios platformos geriausiu žaidimu.

Rockstar švenčia žaidimo dešimties metų jubiliejų ir pranešė, jog netrukus žaidimą perkels į mobiliąsias platformas, tiksliau Google Android ir Apple iOS. Visgi kompanija nenurodė perdirbinio pasirodymo datos, tačiau gerbėjams pristatė pagrindinio veikėjo figūrėlę, kurią galima įsigyti.


7 Komentarai

  1. powas parašė:

    Yra Steame akcija dabar savaitagliui 8 EUR visos gta dalys.

  2. SB parašė:

    powas>Gal ir noreciau pazaist, bet kai San Andreas nepalaiko Full HD rezoliucijos, tai taip ir viska palikim. Atsizaidziau pries keleta metu su ne Full HD monitoriumi.

  3. Esthreel parašė:

    SB palaiko! viena configa imeti ir veikia! pas zaidziau viskas OK. Paisigooglink.

  4. MariusK parašė:

    Heh. Kuruma arba Taxi valdymas superinis. Dar Sentinel nieko. Kitos arba lėtos, arba greitos, arba sunkios ir užuot išėmę posūkį, nuslysdavo. Taigi smagu būdavo paraižyt po miestą. O čia matomas berods Mafia Sentinel.

  5. MariusK parašė:

    Turėjau 100% savegame made by my self! Deja liko nusprogusiam HDD… 🙁

  6. PauliusBa parašė:

    Aš turiu 100% save game\’us visų trijų, paties darytus, taip pat. Tik jie tobulesni. GTA:SA net virtualiuose žaidimuose hi-score užstatyti. 😛

  7. Recon24 parašė:

    Nostalgija 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.