Greitu metu pamatysime „Ryzen 7 2700X“ apžvalgą, „R7 2800X“ gali būti išleidžiamas vėliau

Prancūzai iš „CanardPC“ žurnalo jau kuris laikas turėjo „Ryzen 7 2700X“ procesorių, tad natūralu, kad buvo padaryta apžvalga. „CanardPC“ leidinys turėjo pasirodyti šeštadienį Paryžiuje, o šiandien ir visoje Prancūzijoje. Kol kas dar niekas nepasidalino žurnale publikuota apžvalga, bet tikimės, kad tai įvyks šiandien. Skaitytojai gundomi su sekančia antrašte: „Mes radome žymius pagerinimus kai kurios srityse… bet taip pat nemalonų siurprizą, kurį leisime jums sužinoti.“

Savaitgalį dar pasklido nuotaikos, kad AMD vėliau išleis „Ryzen 7 2800X“ procesorius. Kaip žinome, dabar greičiausias modelis bus „Ryzen 7 2700X“, kuris buvusį flagmaną lenks apie 10 %. Manoma, kad AMD lauks kol kiek subręs 12 nm techprocesas ir vėliau pasiūlys „Ryzen 7 2800X“ kaip atsaką į „Intel“ naujus produktus. Ar AMD iš tiesų svarsto „Ryzen 7 2800X“ išleidimą, ar tai tik bobutės pasakos, pamatysime ateityje.

4 Komentarai

  1. kernel_panikuoja parašė:

    Kad tik nebutu April fool’s kazkas 🙂 Bet jeigu reiketu speti, sakyciau nemalonus siurprizas gali buti tas, kad Precision Boost 2.0 reikalaus naujo chipset’o.

  2. BC00 parašė:

    Atrodo atspėjai, bent kalbant apie A320 😀 Einam skaityti, ko čia prirašyta.
    https://wccftech.com/amd-ryzen-7-2700x-ryzen-5-2600x-cpu-review-published-online/
    Pagailėjo to A320 čipseto, nedarė OC 😀 Šiaip įdomu, kad nebuvo throttle pas juos… Na ir review tai toks meh, teks laukti detalesnio.

  3. Daimonass parašė:

    Vis dar laukiu normalios oc apžvalgos su aukštu ram dažniu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.