GTA 6 išleidimo gali tekti laukti iki 2025 metų

Blogos žinios laukiantiems GTA 6 žaidimo. Gali būti, kad žaidimo išleidimo teks laukti iki 2025 metų. Tokią informaciją pateikia Tom Henderson. Tikėtina, kad GTA 6 žaidimo išleidimas pavėlintas dėl poreikio atlikti daug garso įrašų, sukurti kinematines scenas ir integruoti jas į žaidimą, o taip pat reikia išbandyti ir patį žaidimą. Pandemija šių užduočių tikrai nepalengvina. „Rockstar“ po „Cyberpunk 2077“ fiasko suprato, kad neužbaigto žaidimo išleisti negalima ir nori GTA 6 išleidimui tinkamai pasiruošti. Trečia problema, su kuria, galimai, susiduria „Rockstar“, yra nenoras savo darbuotojus versti dirbti ilgų viršvalandžių. „Rockstar“ savo darbuotojų išnaudojimu buvo kaltinami kai buvo kuriamas „Red Dead Redemption 2“ žaidimas ir reikėjo viską atilikti iki numatytų terminų.

Manoma, kad GTA 6 veiksmas vyks modernių laikų „Vice City“. Būtent „GTA Vice City“ žaidimo dalis sulaukė didelio pripažinimo. Žaidime turėtų debiutuoti interaktyvūs žemėlapiai. Praėjus tam tikram laikui aplinka turėtų keistis ir nebus statinė. Kaip tai veiks realybėje tikrai nori išvysti ne vienas.

6 Komentarai

  1. adex parašė:

    na 12 metu gan ispudingas laiko tarpas, turint omenyje jog pries tai didziausias gap’as buvo tarp gta3 ir gta4 – 7 metai jeigu nepaisyti vice city ir gta sa adaptaciju.

  2. newdiamond parašė:

    kai supranti kad bus juodaode ir merga pagrindinis veikejas….

    tai pasiulysiu zmonai laukti…

    juokas ima nuo tu jau politiku zaidimuose

  3. aiwaris parašė:

    tai kad ir pvz svedijoj ciut ne vienodai moteru dirba kad ir tose stroikese vienodai su vyrais na is pradziu bent jau man tai keistokai atrode bet po to pakeiciau nuomone nes tikrai puikiai alieka tos moterys ir sunkius fizinius darbus kibo vyriskus 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.