„Hitman“ netrukus turėtų gauti HDR palaikymą

Jau buvo anonsuoti keli HDR palaikantys skirtingų gamintojų monitoriai, tačiau vieša paslaptis ta, jog norint matyti HDR privalumus, jį turi palaikyti ir programinis turinys. Patvirtinta, kad įgimtą HDR palaikymą gaus „Mass Effect: Andromeda“, tačiau HDR palaikymo atsiradimas žadamas ir paskutiniame „Hitman“ žaidime. „IO Interactive“ sausio 31 deiną ketina apdovanoti šia savybe Xbox One S, PS4, PS 4 Pro ir asmeniniams kompiuteriams skirtas žaidimas versijas. Į sąrašą nepakliūna Xbox One konsolė.

HDR atsiradimas „Hitman“ žaidime apibūdinamas, kaip geresnė galimybė atvaizduoti ryškias ir tamsias scenas, taipogi pagerinti sprogimų, saulės ir kitų detalių simuliaciją šviesioje aplinkoje.

5 Komentarai

  1. Mekis parašė:

    Super naujiena!

    • Minde parašė:

      bet ar tai realiai pajusi, va kur klausimas. Cia tas pats kaip drtx 10 vs 9, drtx 12 vs 11. Daug zadama o nauda vos juntama buna (pradziai).

      • GK parašė:

        tu gal ir nepajusi,zaisdamas su savo senu grabu,kuris nieko nepalaiko 😀 o visi kiti kurie turi aparatura palaikancia HDR ir zaidziantys zaidimus kurie palaiko HDR pajaus didziuli skirtuma.kas jau isnaudoja sita technologija,tai sako kad skirtumas matosi is kart.beto,pokolkas visi mato skirtuma ir ji jaucia,nuo zaidimu kureju iki zaideju.

  2. Mekis parašė:

    Nu cia visai graziai pasakoja https://www.youtube.com/watch?v=nJvmVxqIWvY&index=2&list=WL
    Dar aisku reikia moniko sulaukti.

  3. BC00 parašė:

    Aišku būdas kitoks, bet primena HDR implementaciją į Far Cry (2004), kai atsirado DX9.0c ir shader model 3.0 su GF 6xxx serija.
    https://www.youtube.com/watch?v=72pWBMGH5SY

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.