Pristatytas „Pure Base 600“ – pigiausias „Be Quiet!“ korpusas

„Be Quiet!“ ženklą valdanti „Listan“ pristatė savo asortimente pigiausiu tapusį „Pure Base 600“ korpusą, kuris už prieinamą kainą pabandys pasiūlyti funkcionalų dizainą bei tylų veikimą. Viskas prasideda nuo šalinamo ODD stalčiaus ir poziciją, vartotojo pagalba, galinčius keisti HDD dėklus, kuriems nereikalingi įprastiniai HDD narvai. Visa tai leidžia korpuso priekyje sukurti vietą 360 mm radiatoriui, papildomai tokio pačio dydžio radiatorius gali būti tvirtinamas ir „Pure Base 600“ viršuje.

ATX, mATX ir mini-ITX pagrindines plokštes talpinantis korpusas suprojektuotas taip, kad nei priekyje atsiradęs 280 mm, nei viršuje įdiegtas 360 mm radiatorius neatimtų galimybės naudotis CD-ROM įrenginiu. 2,5 SSD įrenginiams skirti du atskiri dėklai iškart už pagrindinės plokštės sienelės, nors juos galima montuoti ir į HDD dėklus. „Pure Base 600“ komplektuojamas su dviem „Pure Silent 2“ serijos ventiliatoriais: vienu 120 mm (1200 RPM) gale ir vienu 140 mm (900 RPM) priekyje. Apsaugai nuo pro korpuso viršų patenkančius dulkių klodus skirtas atskiras gaubtas, vartotojas taip pat gauna trijų pakopų ventiliatorių valdiklį bei vidines sienas dengiančią triukšmą slopinančią medžiagą, be kurios „Be Quiet!“ korpusai neįsivaizduojami. Korpusas suderinamas su 165 mm aukščio CPU aušintuvais ir 425 mm ilgio vaizdo plokštėmis (išėmus reikiamus HDD dėklus).

Kol kas gamintojas savo naujausią korpusą siūlo įsigyti juodos ir sidabrinės spalvų pavidalu. Įsigijimas įmanomas jau šiandien už ~83 eurų sumą.

 

32 Komentarai

  1. BroniusK parašė:

    Maitinimo bloką jau turiu. Beliko šitą korpusą priderinti prie maitinimo bloko.

  2. RedundancyMaster parašė:

    Jeigu planuojiesi dėti AiO aušinimo sistema tai patikėk manim kad korpusas nėra skirtas tau 🙂

  3. koloniukas parašė:

    Aš tai pasiimiau dark base pro 900 iš be quiet, gan geras korpusas plius bevielis telefono įkrovimas.

  4. BroniusK parašė:

    Koloniuk koks aukštis dark base pro 900?

  5. BroniusK parašė:

    Koloniuk, o kaip korpusas susitvarko su dulkėmis, filtrai gerai susitvarko su savo užduotimi?

  6. koloniukas parašė:

    Nu šiaip tai dar neilgai naudoju maždaug kaip 1 mėn. Pirkau jį dėl 6950x, tad apie dulkes negaliu daug ko ir pasakyti, tik tiek, kad kol kas švarus. Stovi du filtrai vienas dugne kitas iš priekio. Korpusas tylus, galima sutalpinti iki 420 radiatorių. Tik vienas kas man nepatyko tai šoninis stiklas prisukamas veržlėmis, galėjo kai ką gudriau sugalvoti 🙂

  7. koloniukas parašė:

    Turiu abu HG10 ir kraken g10. Mano nuomone tai krakenas totalus mėšlas nes gpu atminties neaušina, o vat corsair aušina.

  8. koloniukas parašė:

    Užsisakiau dėl cpu EK-KIT X360 laukiu…. Gpu kaip ir sakiau su vandeniu dabar pasiimsiu.

  9. koloniukas parašė:

    Paidarysiu taip: ant cpu bus EK-KIT X360 ir dvi 1080ti ar titan x http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5919#kf su tokiu aušinimu.

  10. RedundancyMaster parašė:

    Wow koloniuk imsi tikrai rimta vandens ausinimo sistema. Kada susimontuosi butinai imesk foto. Bus labai idomu pasigrozeti.

  11. BroniusK parašė:

    Nors rašo, kad yra priekinis dulkių filtras, bet pasižiūrėjus youtube kaip tokio filtro aš nematau, tik dekoratyvinės skylutės. Ūpas sumažėjo.

  12. BroniusK parašė:

    Turėjau omenyje Pure Base 600. Nes jo dydis man optimaliausias.

  13. BroniusK parašė:

    Koloniuk šitai https://www.youtube.com/watch?v=I7YiH0RYDuw&t=191s Man Silent Base nepatinka dėl HDD tvirtinimo, nes jie trukdo oro cirkuliacijai. Ko pasekoje kaupiasi netoli diskų dulkės.

  14. Minde parašė:

    nezinau, man patinka mano caseas
    nusiskundimu visiskai neturiu, nebet daugiau usb jungciu prieki butu, dabar tik 2.

  15. Minde parašė:

    kur dingo matymas useriu aprasymu?

  16. BroniusK parašė:

    Koloniuk, o kokio tankumo dulkių filtrai tavo be quiet korpuse?

  17. koloniukas parašė:

    Taigi matai, pirmoje nuotraukoje maniškis ir yra.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.