Į „G-Sync Compatible“ sąrašą pateko dar 5 monitoriai

Šių metų pradžioje „nVidia“ pranešė visiškai netikėtą žinią. Atskleista, kad „GeForce“ vaizdo plokštės galės išnaudoti adaptyvaus sinchronizavimo technologiją „FreeSync“ monitoriuose. Tada buvo pranešta, kad ne visi „FreeSync“ monitoriai gerai bendrauja su „GeForce“ vaizdo plokštėmis, dėl to buvo sukurtas „G-Sync Compatible“ sąrašas. Jame esantys „FreeSync“ monitoriai turi kokybiškai veikti su „nVidia“ vaizdo plokštėmis, kai naudojamas adaptyvus kadrų sinchronizavimas.

Į „G-Sync Compatible“ sąrašą pateko 5 nauji monitoriai ir jame dabar iš viso yra 17 modelių. Du nauji monitoriai yra iš „Asus“ su 165 Hz atnaujinimo dažniu, apie kuriuos buvo pranešta šį mėnesį (VG278QR ir VG258QR). Dar du monitoriai iš „Acer“: ED273 su 144 Hz panele ir XF250 su 240 Hz atnaujinimo dažniu. Į sąrašą pateko dar vienas monitorius iš „Benq“: XL2540 su 240 Hz atnaujinimo dažniu.

Norintys „FreeSync“ monitoriuose gali įjungti adaptyvų sinchronizavimą net monitoriui nesant „G-Sync Compatible“ sąraše, bet „nVidia“ negarantuoja, kad viskas veiks tinkamai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.