„Intel“ siūlo visiems mažiau kreipti dėmesį į testus

„Intel“ generalinis direktorius, Bob Swan, video žinutėje, kuri skirta „Computex 2020“ parodai, pažėrė labai įdomių minčių. Bob Swan sako, kad industrija turėtų mažiau dėmesio skirti testams ir daugiau susimąstyti apie tai, kokią naudą duoda „Intel“ vystoma procesorių technologija. Panašiai „Intel“ kalba jau keli metai, po to, kai pasirodė „Ryzen“ procesoriai, kurie dabar yra ypač konkurencingi produktyvumo užduotyse ir dažniausiai pirmauja prieš „Intel“, o tuo pačiu labai mažai atsilieka žaidimuose.

Rob Swan

We should see this moment as an opportunity to shift our focus as an industry from benchmarks to the benefits and impacts of the technology we create,“ he says. „The pandemic has underscored the need for technology to be purpose-built so it can meet these evolving business and consumer needs.

And this requires a customer-obsessed mindset to stay close, anticipate those needs, and develop solutions. In this mindset, the goal is to ensure we are optimising for a stronger impact that will support and accelerate positive business and societal benefits around the globe.

Naujas „Intel“ generalinio direktoriaus pareiškimas reiškia, kad kompanija pripažįsta, kad jie nebėra geriausi visose srityse. Iki „Ryzen“ eros „Intel“ procesoriai prieš AMD produkciją laimėdavo beveik visuose testuose, bet dabar dėl pranašumo reikia stipriai kovoti. Tai tuo pačiu gali reikšti, kad „Intel“ daugiau dėmesio skirs darbui tiesiogiai su klientais, galbūt pasiūlys ir išskirtinių produktų. Bob Swan taip pat tvirtina, kad „Tiger Lake“ procesoriai nešiojamiems kompiuteriams lyderiaus mobiliame segmente, bet tai gali neatsispindėti tradiciniuose testuose. Tad kyla natūralus klausimas, kaip iš tikro atrodys šie „Tiger Lake“ procesoriai, kurie turi pasirodyti šią vasarą.

5 Komentarai

  1. kernelis parašė:

    Jeigu jiems tikrai rupi ne testai, o nauda klientams, tegul pirma pademonstruoja toki poziuri veiksmais, pavyzdziui, nuima dirbtines limitacijas ant biudzetiniu chipset’u, nes kolkas toks kaip i5 10400 turi labai mazai prasmes, kol negali jo tune’inti ant pigios MB.

  2. nemesis parašė:

    Išverstaskūriai

  3. Daemon parašė:

    Biškį cringe interlis čia… Nu gal dar išleis galingesnių/geresnių CPU greitoj ateity, bet jei ne… 😀
    Tik tiek, kad intelio sistema kainuoja dabar turbūt 50% brangiau, jei ne daugiau

  4. Ambient parašė:

    Tipiniai cigonai.. apgauti bet kokia kaina…

  5. EscO parašė:

    …ir daugiau susimąstyti apie tai, kokią naudą duoda „Intel“ vystoma procesorių technologija

    10metų quad-korai ir tas pats tech procesas:)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.