„Intel“ skelbia 2020 metų finansinius rezultatus, teigia jau tiekiantys „Rocket Lake“ procesorius

„Intel“ atskleidė, kaip kompanijai sekėsi 2020 metų paskutiniame ketvirtyje, o taip pat pateikė ir visų metų finansinius rezultatus. Ketvirtame 2020 metų ketvirtyje „Intel“ gavo 20 mlrd. JAV dolerių pajamų. Ši suma yra 1 % mažesnė nei tuo pačiu laikotarpiu prieš metus. Per tris mėnesius kompanijos pelnas siekė 5,9 mlrd. JAV dolerių. Tai yra net 15 % mažiau nei tuo pačiu laikotarpiu prieš metus.

Žvelgiant į „Intel“ visų 2020 metų finansinius rezultatus matome, kad pajamos per juos siekė 77,9 mlrd. JAV dolerių. Tai yra 8 % daugiau nei 2019 metais. Nepaisant išaugusių pajamų pelnas 2020 metais smuko 1 % lyginant su 2019 metais ir siekė 20,9 mlrd. JAV dolerių.

Konferencinio skambučio metu „Intel“ taip pat atskleidė, kad pradėjo gaminti 3 kartos „Intel Xeon“ procesorius. Tam naudojama 10 nm litografija. Taip pat sužinojome, kad „Intel“ jau dabar tiekia „Rocket Lake“ procesorius. Tai turėtų reikšti, kad 11 kartos „Core“ procesoriai jau yra tiekimo grandinėje ir jų išleidimas įvyks pakankamai greitai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.