Internetiniai nešiojamieji bus dar spartesni dėka Atom N570

Lustų gamybos gigantas Intel pranešė, kad neatsuka nugaros internetiniams nešiojamiesiems ir pristato kol kas patį galingiausią Intel Atom šeimos centrinį procesorių, kuris nuo šiol bus žinomas N570 vardu ir turės du branduolius.

Kaip žinia, lig šiol Intel siūlė kitą dviejų branduolių procesorių iš N500 serijos N550, kuris dirbo 1.5GHz dažniu. Naujasis N570 taip pat turi du branduolius, keturias procesų gijas, 1MB antrojo lygmens spartinančiąją atmintį ir palaiko DDR3-677 darbinę atmintį, tačiau jo dažnis šį kartą yra kiek padidėjęs ir siekia 1.66GHz atžymą.

Šio mėnesio pradžioje prasidėjusioje CeBIT 2011 parodoje Vokietijoje, Hanoveryje, jau galima išvysti Asus, Samsung ir Lenovo internetinius nešiojamuosius, kuri turi Intel Atom N570 centrinį procesorių. Kaip teigiama, tokie nešiojamieji rinkoje pasirodys jau šį mėnesį.

3 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Įdomu ar N570 stipresnis už AMD Fusion?

  2. SB parašė:

    Crembo>Jei neklystu, kiek žiūrėjau apžvalgas Atom vs Brazos, tikrai neturėtų būti.

  3. nanoWorld parašė:

    Jei kalbeti apie testus, kurie apkrauna TIK CPU, tai kai kuriuose is ju net ir senas Atom\’as siek tiek lenkdavo Brazos. Kalbant apie si, reiktu palaukti normaliu apzvalgu, bet nujauciu, kad pats CPU vidutiniskai bus kazkiek greitesnis uz Brazos, bet pastarasis bus greitesnis ten, kur sudalyvaus GPU, tad visumoje – bus analogai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.