iPad 2 penktadienį pasirodys dar 25 šalyse, bet ne Lietuvoje

Artėjantį penktadienį, kovo 25 dieną, kompanija Apple ketina savo naujos kartos planšetinį kompiuterį iPad 2 pristatyti dar 25 naujose valstybėse, kuriose produktą pagaliau oficialiai galės pardavinėti visi autorizuoti Apple produkcijos platintojai.

Apple iPad 2 planšetą penktadienį bus galima įsigyti tiek ir Apple Store internetinėje parduotuvėje, tiek ir partnerių parduotuvėse. Nors į valstybes, kuriose prasidės prekyba produktu, įeina viso pasaulio vietovės, tačiau tai laikoma oficialiu planšetinio kompiuterio startu Europoje, nes valstybių pagrindą sudaro būtent šio žemyno šalys.

Teigiama, jog naujuoju planšetiniu kompiuteriu bus pradėta prekiauti Australijoje, Austrijoje, Belgijoje, Kanadoje, Čekijoje, Danijoje, Suomijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Graikijoje, Vengrijoje, Islandijoje, Airijoje, Italijoje, Liuksemburge, Meksikoje, Olandijoje, Naujojoje Zelandijoje, Norvegijoje, Lenkijoje, Portugalijoje, Ispanijoje, Švedijoje, Šveicarijoje ir Didžiojoje Britanijoje. Lietuvai, kaip ir Apple iPad atveju, reikės kiek palūkėti.

2 Komentarai

  1. Storasis parašė:

    Lietuviai praktiski zmones

  2. SB parašė:

    Na, Lietuvoje bus iPad 2 pas Mobili. Niekas nedraudzia pirkt uzsienyje, tai yra Europoje, sumoket PVM ir pardavinet cia, bet kainos nerealios bus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.