Acer pradėjo Europoje pardavinėti du naujus produktus

Acer šią savaitę pranešė, kad pradeda Europoje pardavinėti du naujus nešiojamus kompiuterius, paremtus Intel Huron River platforma. Naujieji gaminiai pavadinti Aspire 5750 ir Aspire 7750 vardais.

Aspire 5750 Europoje kainuoja €549 ir turi 15.6 colių, 1366 x 768 maksimalios rezoliucijos ekraną, antros kartos i3/i5/i7 procesorių, 4/8GB operatyviosios atminties, Radeon HD 6650 arba GeForce GT 520m/540M vaizdo plokštę, iki 750GB talpos kietąjį diską.

Antroji naujiena kiek skiriasi techninėmis specifikacijomis. Aspire 7750, kurio kaina yra €599, turi kiek didesnį, 17.colių ekraną, kurio didžiausia raiška 1600 x 900, bei galima pasirinkti tik iš AMD gaminamų vaizdo plokščių – Radeon HD 6650 arba HD 6850.

Abi Acer naujienos turi Dolby Advanced Audio V2 garso sistemą, HDMi ir tinklo jungtis, WiFi, Bluetooth, CrystalEye internetinę kamerą bei USB 3.0 jungtį.

5 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Kada jie susiprotes, jog ju tas dizainas apgailetinas. Jau taip slyksciai atrodo. Nors ir specifikacijos geros, bet acer- tai pigios slepetes, panesiojai pora dienu ir meti.

  2. ZigZag parašė:

    Nežinau, aš tokios esu nuomonės, kad bet kurio brand\’o galima rasti puikių daiktų. Na taip, Acerių dizainas išties visų vienodas, bet tikrai esu susidūręs su jais ir dar problemų labai didelių nebuvo. Gali nusipirkęs tą patį Asus turėt daugiau problemų. Čia ir nuo sėkmės priklauso.

  3. djtorrent parašė:

    Dizainas uz samsungo ar msi tos pacios klases tikrai geresnis 😀

  4. SB parašė:

    As tai nesuprantu, jie pardavinejami jau, ar ne? \"Acer pradėjo Europoje pardavinėti…\" ir naujienoje \"Aspire 5750 Europoje kainuos €549\" bei \"Antroji naujiena kiek skirsis techninėmis specifikacijomis\", reiškiasi vis dar rinkoje nėra, bet pagal naujienos pavadinimą – yra.

  5. ironvolf parašė:

    Aplamai naujienos pavadinimas \"Acer pradėjo Europoje pardavinėti du naujus produktus\" keistai skamba, žodį \"Europoje\" perkėlus prieš \"pradėjo\" skambėtų daug geriau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.