MSI vėl prašneko apie GX680

MSI apie šį produktą kalbėti pradėjo dar sausio mėnesį, tačiau panašu, kad tik dabar jis buvo paruoštas išleidimui. Tai žaidėjams skirtas 15.6 colių nešiojamas kompiuteris GX680. Jis paremtas Huron River platforma ir turi Core i7-2630QM keturių branduolių procesorių bei Nvidia GeForece GT555M vaizdo plokštę.

Naujasis kompiuteris svers apie 3.5 kg ir ant korpuso viršaus turės švytintį MSI logotipą. Taip pat korpusas yra papuoštas raudona juostele, kurios viduje yra oranžinės spalvos diodai. Be visų blizgučių, kompiuteris turi Turbo Drive Engine (TDE) technologiją, kurios dėka vartotojas galės vienu mygtuko paspaudimu paspartinti savo pirkinį. Taipogi kompiuteryje yra įdiegtos Cooler Boost ir Cinema Pro technologijos.

Kalbant apie techninę dalį, GX680 turi iki 16GB operatyviosios atminties, 1,5TB atminties (du 750GB kietieji diskai sujungti RAID 0 masyvu), DVD arba Blu-Ray grotuvą, WiFi, Bluetooth, Dynaudio garso sistemą, integruotą kamerą, 5-in-1 kortelių skaitytuvą, dvi USB 3.0 jungtis ir 9 celių bateriją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.