iPhone 4 gerbėjai niekaip nesulaukia balto modelio

Kompanija Apple visiems iPhone 4 išmaniojo telefono gerbėjams pranešė labai blogą žinią. Gamintojas oficialiai patvirtino, kad ir vėl atidėjo baltos spalvos modelio išleidimą. Kaip pranešama, baltas iPhone 4 pasirodys tik 2011 metais.

Šiuo metu, kaip žinote, galima įsigyti tik neskoningą juodą iPhone 4 modelį, kuris už Atlanto pasirodė šių metų birželį. Baltas modelis yra taip laukiamas, kad net sukurta visa jo atidėjimų chronologija – nuo pirmojo liepos anonso, iki šių metų pabaigos, bei dabar iki 2011 pavasario.

„Mums tikrai apmaudu nuvilti klientus, kurie ir vėl yra priversti laukti, kol pasirodys baltas iPhone.“, – teigė Apple. Nors kompanija nepaaiškino, kodėl baltąjį modelį taip sunku pagaminti, tačiau, pasak kompanijos, jo gamyba sudėtingesnė, nei buvo manyta.

15 Komentarai

  1. Metanabol parašė:

    Manau toks ipuodas tikrai bus vertas +100lt antkainio, nes jis BALTAS OMG!!!

  2. newdiamond parašė:

    :DDDD nu jo gerai moka apple durninti savo debilus pirkejus…t.y. fanatus…amerkieciai as isvis galvoju kad turedami juoda…dar nusipirks ir balta….
    na biski palauks kol pasotins rinka su savo juoduoju…kad po to galetu garsiai ieiti su baltuoju..
    ju marketingas juk ir nesa jiems tokius pardavimus…
    gaila kad apple pirkkejai pinigu neskaiciuoja..jiems giliai px…kad jie permoka velnias zino kiek.

  3. Augustazz parašė:

    ipudas vetas 1500 tarkim ane tai prikaiciuojam + apple(800lt) + omg ketvirtas modelis) 200lt + apple fanbojai fanatikai galima pesti (100) + ( baltas (100) ir su knistas baltas danktelis.ir gauname ~2700 uz 1500 = apple protas bei pelnas.ir visa tai apple 🙂

  4. tomaxsas parašė:

    pykit nepykę, bet kitom firmom rinkodaros reikia pasimokyt iš apple 🙂

  5. ligonis parašė:

    gal ju korpusai gaminami is tyro blogio… gi sunku butu rast baltos spalvos tyro blogio 😀

  6. Pasisiauses parašė:

    Kodėl didžiausi fanatikai būna tie, kurie ateina komentuoti Apple naujienų vien tam, kad pareikšti, jog Apple naudototojai yra fanatikai? 😀 Šito cirko aš niekad nesupratau… 😀
    \"px, kad pats elgiuosi kaip fanatikas, bet iš tikro fanatikai yra JIE\" 😀

  7. nanoWorld parašė:

    Fanatiku buvo ir bus – tiek Apple, tiek kitu brand\’u, skirtumas tik tas, kad vieni daugiau maziau sugeba argumentuot savo nuomuones, o kiti siaip pila lempinius komentarus (dazniausiai lempiskai gindami tai, ka patys turi). Man tik gaila, kas cia kuo toliau, tuo daugiau pastaruju randasi, ko pasekoje nei diskutuoti tampa idomu, nei pats puslapis nuo to \"graziai\" atrodo. Neissiginsiu – man Apple produkcija (o dar konkreciau – \"idealogija\" ) nepatinka, bet bent jau esu nekarta issakes kodel.

  8. valkins parašė:

    Kur čia bus įmanoma diskutuoti ir puslapis gražiau atrodys, jei daugelis čia rašančių – beraščiai ir rišlumo nulis!
    Tai gal pradėkito nuo to? Dar kažkas švepluodamas sako, kad pas jį daugiau kultūros nei pas kažką kitą, kuris bent lietuviškai rašo. Apgailėtina.
    Nuomonės visos yra argumentuojamos – ir Apple atžvilgiu ir kitų gamintojų atžvilgiu, tik esmė tame, kad mažuma tuos argumentus supranta ar nenori suprasti, nes galbūt reikia pamąstyti kartais kitaip nei atrodo?
    O kas dėl temos – baltas yra savotiškas, ir kai kam jis patinka/patiks. O kodėl nukeltas išleidimas – manau kam įdomu, tas žino. Trumpai – baltos plastmasės/plastiko/kompozito fizikinių sąvybių nesuderinamumas su praktišku ir patogiu naudojimu, nes Apple nori padaryti taip, kad nebūtų nusiskundimų ar problemų (kaip buvo su baltais MacBook\’ais ir iPhone 3G ir 3GS). Manau problema bus išspręsta.
    P.S. \"Augustazz\" skaičiavimai – klaikumo viršūnė. Įdomu kelintoje klasėje jis?
    Peace.

  9. Augustazz parašė:

    aš ėmiau tik kaip pavyzdį tą sumą . Tad negalvok, kad skaičiuoti nemoku. Čia šiek tiek pašiepiau ta apple :)žinau apple kokybė ir naudojąs, bet ta kaina to nepateisina 🙂

  10. valkins parašė:

    Augustazz> Tai viskas tvarkoje. Bent turėtumėt savigarbos nedaryti iš savęs nerimtą žmogų…
    Kaina, hmm, manau diskusijos apie kainą turėtų būti gvildenamos forume, kuriame kalbama apie finansus, ekonomiką ir panašiai. Čia kaip suprantu technologijų tinklalapis, ar ne taip? 🙂

  11. nanoWorld parašė:

    valkins>

    Apie ta rasyma geriau nustok sapaliot, arba keliauk i lrytas foruma, kur su grupele bendraminciu galesi maloniai pasneketi apie lietuviu kalbos rasybos taisykliu subtilybes, nes sioje svetaineje:
    a) vidaus taisykles rasyt \"sveplai\" leidzia – neprimesk kitiems savo \"kulturos\" suvokimo;
    b) puslapis yra technologines tematikos, kas reiskia, jog svarbiausia efektyvus ir bazines morales normas atitinkantis nuomuoniu pasikeitimas tarp dalyviu, o visiskai taisyklinga lietuviu kalbos rasyba ar slengo elementu vengimas cia stipriai antroje vietoje, arba kitaip sakant, jei aiskiai didesne tikimybe, kad pasnekovas savoka \"marsrutizatorius/router\’is\" supras is pirmo karto, o savoka \"kelvedys\" is antro, dar karta paklauses kas tai yra, arba susirades aprasa internete, tai, bent jau as, naudoju pirma savoka del komunikacijos efektyvumo.

    Be to, pastebiu su teksto suvokimu irgi problemos Tamstai. As pries tai rasiusiam neatsakinejau, as issakiau nuomuone visiems dalyviams apie bendra padeti, o ne kazkam konkreciai (priesingai nei siuo atveju, kada parasiau zyma komentaro pradzioje, kam sis komentaras skirtas). Be to, kur as minejau kultura? As tik pasakiau, kad bent komentarus normalesnius reiktu rasyti, o ne stiliaus \"tu naudoji tai, del to tu asilas\" ar vien aklai ginti tai, ka pats naudoji be rysio teiginiais.

    Be taisyklingos rasysenos, pabandyk dar parasyti ir logiska turini.

  12. valkins parašė:

    nanoWorld> Ką čia ir bepridursi.
    \"Kultūra\" neminėjai, bet ar sunku suvokti, kad tai yra visuma, tavo minėto diskusijos įdomumo ir puslapio \"gražumo\"? Manau ne, nes nelaikau Tavęs kažkokiu tokiu ar anokiu.
    Taisyklės taip pat nedraudžia taisyklingai rašyti, juolab, jog klaviatūra po nosimi ir įgytas išsilavinimas (mokyklos – pas visus manau).
    Aš ir nenoriu primesti, tiesiog tokia akivaizdi išvada ir tiek.
    O ar nusišnekėjau ar ne – Tau interpretuoti.

  13. nanoWorld parašė:

    valkins>

    Grazumas ir idomumas yra reliatyvios ir subjektyvios savokos. As grozi ir idomuma pirma suprantu turiniu, o tik po to forma: gal del to man nepatinka Apple, gal ir del to man priimtiniau logiskai argumentuota nuomuone parasyta \"sveplai\", negu koks nors lekstas ir chamiskas pasisakymas taisyklinga rasysena (cia bendra prasme, neturiu omenyje konkreciai Tamstos). Tad taip pat turetu buti nesunku suvokti, kad taisyklinga rasysena ne visiems zmonems yra butina salyga grazumui ir idomumui technologinio konteksto komentaruose ar forumuose, neminint tai, kad apskritai visiskai taisyklingai sneketi apie technologijas yra apskritai neimanoma del lietuvisku technologiniu savoku atitikmenu trukumo ir apsunkinamos komunikacijos. Taigi rasiau butent vadovaudamasis tokia savo pozicija, kam ir yra skirti komentarai.

    Taigi kultura yra visuma siame kontekste t.y. turinys ir forma (taisyklingas turinio pateikimas)? – tikrai sutinku, taciau pasikartodamas pasakysiu \"naujiena\": tokios apibrezties kulturingumo sios svetaines taisykles komentaruose ir forume nereikalauja, todel zmogaus vertinimas pagal tai, ko jis potencialiai nedaro, ko taisykles nedraudzia (neraso taisyklingai), nors galetu, jau yra nekulturinga, nes siuo atveju turetu buti akivaizdziai suprantamas toleravimas zmogaus pasirinkimui taisykliu ribose, ir siuo atveju Tamsta net pats sau kiek priestarauji.

    Kadangi nenoriu flood\’inti svetaines musu abieju neteminio pasnekesio komentarais, savo pasisakyma uzbaigsiu sia tema. Galiu pasakyti tiek, kad ateityje Tamstos pastabas apie taisyklinga rasysena as tiesiog ignoruosiu ir toliau rasysiu \"sveplai\", paprasciausiai del to, kad man taip patogiau.

  14. valkins parašė:

    nanoWorld> Ką čia ir bepridursi 2.
    Viskas suprantama. Konkrečiai tavęs tai neturętų liesti, nes yra kažkieno tokių komentarų, kad ojojoj.
    Techologinių savokų atitikmenų gali ir nebūti, nes aš pats kai kuriuos terminus geriau angliškai suprantu ar rašau, nors tekste gali būti pateikiami atitinkamai neiškreipiant jo prasmės (pvz. \"bjutifulno\" 🙂 )
    Žmogaus vertinimas – sudėtingas dalykas, gal kai kurioje vietoje ir sau prieštarauju (pagal Tave). Nesiginčyju. Bet kaip vertinti žmogų, jeigu kuris nei rašo nei mintis dėsto normaliai. Manau beprasmiška kažką ir berašyti, jeigu pas kažką loginis supratimas apie elementarius dalykus dingęs (gal jis yra, bet kartais užmiega matyt).
    Kitas niuansas – labai madinga pasidarė \"čia mano nuomonė\" frazė, kuri yra kai kuriais atvejais iškreipta. Čia neadresuoju kažkam, o pastebėjimas.
    Tiek to, ne mokytojas ar dėstytojas esu, tiesiog norisi lietuviškame tinklalapyje matyti \"lietuviškas\" diskusijas 🙂
    Gerai, pakankamai čia pribūrėm. Gal jau pakaks.
    Peace.

  15. Augustazz parašė:

    Šiai mes apie technologijas dikutuojam ne apie zmogaus vertimą psichologe 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.