Išankstinė „Core i7-9700K“ apžvalga

Kaip dažnai būna taip nutiko ir šį kartą. Dar neišleisto produkto apžvalga pasirodė anksčiau nei planuota. Visą apžvalgą galite rasti čia, o mes dalinamės tik keliomis lentelėmis. „Core i7-9700K“ procesorius neturi „Hyper Threading“ technologijos tad kliaunasi savo aštuoniais branduoliais be papildomų gijų. Procesorius buvo bandomas su neįvardinta Z390 pagrindine plokšte.

„El Chapuzas Informatico“ savo „Core i7-9700K“ procesorių paspartino tik iki 5 GHz, tam prireikė net 1.4 V įtampos. Tokie rezultatai yra tikrai ne tokie, kurių daugelis tikėjosi. Seniau buvo kalbų, kad 5.3 GHz nebus didelė problema naujiesiems 8-ių branduolių procesoriams, o laimingieji galės pasiekti ir 5.5 GHz.

9 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    +55 morkos cinebench – must buy it. Silpnokai atrodo man, kaip jums?

    • kernel_panikuoja parašė:

      Atrodo taip, kaip Intel’is norejo, jog atrodytu – vos greitesnis uz 8700K uz mazdaug ta pacia kaina (spejama). Realiai jis turejo buti 8C16T, bet si karta Intel’is nusprende nebuti dosnus, ir chaliavai nedave 2 papildomu pilnaverciu branduoliu. Tam isrado dar aukstesni segmenta.

      Kai pagalvoji – logiskas zingsnis ekonomine prasme. Kas iesko gero misraus ar grynai MT price/value, bet kuriuo atveju pirks AMD. Tuo tarpu tie, kurie jau ir taip moka premium uz ta single-thread low latency pikini nasuma ar dazni, mokes ir dar daugiau, jei tik pasiulysi kazka geriau, nes pamatys 5GHz 8C stocke ir „apsimys“. Nebus patenkinti, bet mokes. Eilinis Intel psichologinis zaidimelis vardan paskutinio cento islupimo – nieko naujo.

      O butent 9700K turetu buti oxuienas zaidimuose. Nera jokiu SMT, uztenkamai branduoliu ir aukstas daznis. Didelis klaustukas, ar ji ZEN2 dar paims ant to.

  2. mafo parašė:

    Su tokiu aušintuvu galima tikėtis ir 6 GHz… bet gauti 5 GHz ir būti patenkintu. Nerimtai jis man atrodo…

  3. BC00 parašė:

    Palaukit palaukit.. Ar tik ne pas vienintelį 9900K lituotas dangtelis?

  4. Gnytasis parašė:

    Tai 2700x ar 9700k zaidimam siuo momentu geriau? Kol zaidimai maziau threads naudoja tai kaip suprantu 9700k geriau atrodo

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.