Kaip padidinti produktyvumą, naudojant AOC mobiliuosius monitorius su USB-C jungčių sistema

Amsterdamas, 2018 m.  rugsėjo 6 d. – Monitorių bendrovė AOC atskleidžia, kaip naudotojai gali lengvai padidinti produktyvumą, naudodami naują mobilųjį AOC I1601FWUX“ monitorių, turintį USB-C jungčių sistemą. Šis monitorius su 15.6 colių dydžio IPS ekranu taip pat turi sulankstomą ekrano apsauginį uždangalą, kuris turi antrinę funciją leidžiančią monitorių pastatyti tiek vertikalioje, tiek horizontalioje padėtyje. Monitorius prijungiamas ir maitinamas iš vaizdo šaltinio tik per vieną USB-C kabelį. Tokiu būdu, įmanoma sukurti švarią, produktyvią kelių monitorių aplinką visur, kur einate, be kabelių ir jungčių netvarkos. Patys patirkite, kad daug geriau kelyje turėti antrąjį ekraną, monitorių AOC I1601FWUX“.

 

Tarkime, jūs esate šešių valandų trukmės kelionėje traukiniu ar ilgame skrydyje ir, kol važiuojate, dirbate nešiojamu kompiuteriu, o atvykę, vis dar esate apriboti savo mažo nešiojamo kompiuterio ekrano. Nors mobilus darbas paplito tarp įprastų verslo keliautojų, bet ekranai, kuriuos žmonės naudoja, negali pasiūlyti to pačio produktyvumo lygio, kokį siūlo darbastalio aplinka. Šiais laikais didesni nešiojami kompiuteriai, geriausiu atveju, turi 15.6 colių ar 17 colių ekranus, o dauguma naujesnių utrabook tipo nešiojamų kompiuterių turi dar mažesnius ekranus. Todėl, tikras galvos skausmas, norint tinklo naršyklės, peržiūros ar išvesties languose, esančiuose vienas šalia kito, pilnai atidaryti skaičiuoklę ir šone – kliento elektroninį paštą, ar kodų kūrimo aplinką.

Išeitis yra kelių monitorių aplinka. Štai kur USB-C jungčių sistemą turintis AOC I1601FWUX monitorius pasitarnauja. Jo Full HD, 15.6 colių IPS ekranas praplečia jūsų akiratį ir darbui suteikia visiškai naują ekrano erdvę. Prieš save turėdami du ekranus, sutaupysite laiko ir energijos, kurių reikia perjungiant programas, tarkime, naudojant Alt-Tabmygtukų funkciją. Tuo pačiu metu esant atidarytiems kelių programų langams, kurių reikia užduočiai, galite sutelkti dėmesį į pačią užduotį, o reikalinga informacija yra tiesiog pasiekiama žvilgsniu, nereikia nuolat sumažinti, padidinti ar perjungti užduočių ir programų.

Kai kurie biurai kiekvienai darbo vietai turi tik po vieną monitorių, kuris gali būti vieninteliu monitoriumi, arba gali tapti antruoju nešiojamo kompiuterio monitoriumi sektoriuose, kur naudotojai yra itin mobilūs ir dirba ne biuruose. Naudotojai, dirbantys ne biuruose, ir turėdami I1601FWUX monitorių, dėl USB-C jungčių sistemos gali pasinaudoti jo, kaip antrojo monitoriaus, privalumais be kabelių netvarkos ir sunkių maitinimo adapterių, kuriuos reikia visur nešiotis. Ir kuomet naudotojai grįžta į biurus, šis papildomas monitorius gali būti panaudotas dar didesnės kelių monitorių aplinkos sąrankai.

Studentams, turintiems antrąjį, mobilųjį monitorių, atsiveria daug daugiau galimybių. Pavyzdžiui, daug lengviau pasiruošti prezentacijoms, kuomet, kalbant ir keičiant skaidres, vietoje projektoriaus draugams ir partneriams duodate ar atsukate AOC I1601FWUX monitorių.

Padidinkite savo produktyvumą už biuro ribų, naudodami „AOC I1601FWUX“ monitorių.

 

Tikra istorija apie išaugusį produktyvumą dėl AOC mobiliųjų monitorių atkeliavo iš DZH Phillips1, 18-os pagal dydį apskaitos ir konsultavimo įmonės San Francisko įlankos teritorijoje; vietovėje su daugeliu gerai žinomų, turtingų klientų, kuriems reikalingos sudėtingos apskaitos ir audito paslaugos. DZH Phillips įmonės profesionalūs apskaitos ekspertai dažnai glaudžiai dirba su savo klientais, spręsdami jų kritinius finansinius klausimus, lankydamiesi jų biuruose ir vietoje atlikdami finansines analizes.

DHZ Phillips greitai suprato, kad jų klientų patalpose vykstančių susitikimų metu, kelių monitorių aplinkos trūkumas tapo našta. Net, turint naujausius įrenginius, tiesiog nepakako ekrano erdvės. Lyginti, tikrinti teisinius ir finansinius dokumentus, analizuoti skaičiuokles, rengti finansines ataskaitas, – visą šį darbą buvo sunku atlikti, turint tik vieną monitorių.

IT departamento siūlymu, DHZ Phillips aprūpino visą savo personalą nešiojamais AOC monitoriais. DHZ PhillipsVyriausiasis audito vadovas Kevin O’Conell pridūrė, kad šis sprendimas padidino jų produktyvmą 25%: “Pasaulyje, kur keliavimas ir nuotolinis darbas yra tik gyvenimo faktai, daugumai verslo įmonių šie AOC monitoriai būtų naudingi. Ir turint omenyje jų kainą, jie yra tikrai labai vertingi!”

AOC I1601FWUX monitorius turi 15.6 colių IPS ekrano panelę, atkuriančią ryškias spalvas ir suteikiančią plačius peržiūros kampus, Full HD (1920 x 1080 pikselių) raišką, automatinės sukimosi ašies dizainą, skirtą vertikaliai ar horizontaliai peržiūros padėčiai, ir greitą USB-C tipo įvestį tiek vaizdo signalo perdavimui, tiek maitinimui tuo pačiu metu.

„AOC I1601FWUX“ monitorius bus galima įsigyti už gamintojo rekomenduojamą mažmeninę 229 kainą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.