Microsoft rimtai kibo į kovą su Xbox 360 piratais

Programinės įrangos gigantas Microsoft šią savaitę pristatė smulkų, tačiau privalomą Xbox 360 atnaujinimą, kuris pasižymi tik tuo, jog leidžia žaidimą užkrauti automatiškai įjungus žaidimų kompiuterį, jei į jį bus įdėtas kompaktas, bet tiesa visai kita.

Iš tiesų Microsoft eilinį kartą stojo į kovą su Xbox 360 piratais, kurie žaidžia kopijuotas žaidimų versijas. Pranešama, kad nieko neįtarę piratai atsinaujino programinę įrangą ir pastebėjo, kad nebegali pažaisti Call of Duty: Modern Warfare 2 bei Black Ops žaidimų, taip pat Xbox 360 išskirtinio žaidimo naujausios versijos Halo: Reach.

Visi kiti kopijuoti žaidimai veikia taip, kaip ir ankščiau, tačiau pasirodė gandų, jog visi tie, kurie bandė paleisti minėtus tris žaidimus, gaus pranešimą, jog jų žaidimų kompiuteris yra užblokuotas. Dabar gi piratai su naujausia nelegalia programine įranga savo diskasukiuose jautėsi neliečiami net ir Online rėžimu, tačiau ar nėra visiškai kitaip? Lauksime pranešimų iš pirataujančių ir galbūt pačių Microsoft.

6 Komentarai

  1. Fndz parašė:

    nulauze viena update, nulaus ir sekancius…

  2. SB parašė:

    Na taip, bet Xbox 360 bananas nera panaikinimas, o Offline zaidimus mes visad pazaisim. Cia verkimas daugiausiai del to, kad negales piratiniu zaidimu zaist Online, jei zaidimu kompiuteri uzbanins.

  3. Recon24 parašė:

    O tai vartotojai negalejo nesisiusti to atnaujinimo?

  4. lukassal1 parašė:

    Tai įtariu kat irgi butu neleidę žaisti online žaidimu, nes juk mato kelinta ten versija yra softo.

  5. Beady parašė:

    daugumos tai nelecia vistiek speju didzioji dauguma zaidzia zaidimus offline, o kas losia xlive tas greiciausiai ir perka originalius zaidimus.

  6. splitface parašė:

    O kaip nulauzt Xbox\’a kad galima butu neoriginalias zaidimo kopijas paleist ant konsoles? 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.