MSI išleidžia „GeForce GTX 1080 Ti Aero/Armor/Gaming“ vaizdo plokštes

MSI praneša, kad parduotuvių lentynose turime pamatyti keletą jų GTX 1080 Ti vaizdo plokščių. Pora orientuota į biudžetinį pirkėją, t.y. „Armor“ ir „Aero“ – jei tai taip galime pavadinti produktus, kurie kainuoja daugiau nei 700 €. Vaizdo plokštės bus brangios, nors jos savo pigumu turi išsiskirti iš kitų GTX 1080 Ti. Tuo pačiu išleidžiamos ir „Gaming“ serijos GTX 1080 Ti vaizdo plokštės.

„GeForce GTX 1080 Ti Aero“ turi referencinio dizaino montažinę plokštę, vaizdo išvesčių išdėstymas irgi identiškas „Founders Edition“ modeliui. Aušintuvas karšta orą išpūs iš korpuso, o jo spalvinė gama su žaliais akcentais ne visada gali tikti prie kitų komponentų dizaino. „Aero“ bus siūloma dviejų modifikacijų: viena su referenciniais dažniais, kita kiek spartinta, apie 2 %. Gamintojas nepateikia rekomenduojamų kainų, bet Europoje „GeForce GTX 1080 Ti Aero“ galime rasti už 773 €.

„GeForce GTX 1080 Ti Armor“ irgi turės dvi modifikacijas. Viena su referenciniais dažniais, kita paspartina apie 4 % (1531/1645 MHz). „GeForce GTX 1080 Ti Armor“ serija gavo patobulintą montažinę  plokštę, tiesą pasakius, tokią pačia, kaip „Gaming“ serijos GTX 1080 Ti. Verta paminėti, kad „Armor“ aušintuvas palaikys „Zero Frozr“ technologiją, kitaip sakant, išsijungs kai nebus apkrovos. Pats aušintuvas neturės įmantrių LED. Europoje „GeForce GTX 1080 Ti Armor“ kaina esamu metu startuoja nuo 785 €, gamintojas rekomenduojamo įkainio nepateikia.

„GeForce GTX 1080 Ti Gaming“ bus naujuoju MSI flagmanu. Kaip ir ankstesniais atvejais „Gaming“ bus siūloma dviejų modifikacijų: „Gaming“ ir „Gaming X“. Pirmoji versija paspartinta apie 2 %, X suteikia apie 6 % didesnį dažnį. Kaip matome, vaizdo plokštės pasikinkiusios „Twin Frozr“ aušintuvą su jam visomis būdingomis technologijomis ir efektyvumu. Europoje „GeForce GTX 1080 Ti Gaming“ kaina prasideda nuo 808 €. MSI rekomenduojamos kainos vėlgi nepateikia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.