MSI kol kas planuoja siūlyti tik GAMING RX 6800 serijos modelius

Jau praėjo mėnuo po RX 6800 serijos išleidimo, bet vaizdo plokščių prekyboje dar nėra, o AMD partneriai ir toliau negauna norimo kieko grafikos procesorių. MSI savo „YouTube“ kanale pasakė karčią tiesą. Jie negauna daug „Navi 21“ grafikos procesorių, todėl kol kas RX 6800 serijoje bus tik GAMING modeliai. Tad iš viso bus keturios RX 6800 versijos, du įprasti modeliai ir du spartinti. Tame pačiame video MSI vaizdo plokštė buvo išardyta parodant kaip atrodo aušinimas. MSI sako, kad ateityje viskas gali pasikeisti ir mes turėtume sulaukti daugiau modelių, bet dabar yra kaip yra.

So this is our Gaming card, this is Gaming X Trio, and like we have already talked to you before, maybe you’ve missed it, we are only going to focus on this [design]. So we didn’t plan any other SKUs, meaning blower type fan design or SUPRIM […] because we don’t get enough supply. And it’s then better to only focus on one SKU [but] in the future, we will see.
— Eric Van Beurden, MSI

https://youtu.be/0yqKhLLmefI?t=2314

AMD prieš išleidžiant RX 6800 seriją žadėjo, kad pasiūla bus nebloga, bet net dabar Europoje RX 6800 (XT) vaizdo plokštę nusipirkti iš parduotuvės yra neįmanoma. Kada situacija pagerės sunku pasakyti. Žvelgiant į „Proshop“ parduotuvės pateikiamą statistiką matome, kad jie RX 6800 serijos vaizdo plokščių beveik negavo.

2 Komentarai

  1. StrelokRTX parašė:

    https://youtu.be/QwhRYeVPzZ4

    Bent smagu matyti, kad ne tik perikupčikai jas sugeba nupirkti.
    Bet net tarybiniais laikais niekas tiek nesistengė gauti commodity, kaip dabar žmonės stengiasi su vaizdo kortomis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.