MSI parodė „Radeon RX 5700 XT GAMING“

„Gamescom“ parodoje naujienų netrūksta. Renginio metu MSI parodė savo „Radeon RX 5700 XT GAMING“ vaizdo plokštę. Tai tikras galiūnas, turintis tris vietas pagrindinėje plokštėje užimantį aušinimo sprendimą. Vaizdo plokštė turi porą TORX tipo ventiliatorių, o taip pat dvi 8 kontaktų maitinimo jungtis.

Iki „Radeon RX 5700 XT GAMING“ išleidimo liko maždaug trys savaitės. MSI netgi paleido atgalinį laikmatį, skaičiuojantį laiką iki vaizdo plokštės pasirodymo.

7 Komentarai

  1. Knocknevis parašė:

    Matyt cia atsakas i Red Devil. Laukiam monstro ir is SAPPHIRE.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Būtų galima pasakyti ir taip, nes radiatorius labai riebus. Panašu, kad kitaip su RX 5700 neina susitvarkyti.

      • adex parašė:

        na ant stockiniu dazniu nelabai ten yra su kuo ir tvarkytis, tai arba plokste nutaikyta i tuos kurie nori mirtinos tylos arba i overclockerius arba gamykliniai dazniai bus gan ispudingi. kad ir kaip ten bebutu nera ko sikti i bata del temperaturu, o reikia tik dziaugtis jog plokste gauna gera ausinima.

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Kad kiek mačiau apžvalgų, kol kas normalų aušinimą turi tik PowerColor Devil. Manęs kitos vaizdo plokštės nusipirkus netenkintų. Beveik 80 laipsnių temp ir dar triukšmas.

          • adex parašė:

            na nezinau koks tavo asmeninis poziuris i tai kas yra normalu, bet visus tuos eilinius modelius pavadinciau normaliais eiliniais, na o powercolor devil as asmeniskai laikau ne tiesiog normaliu, o geru ausinimu. na ir tavo isireiskimas, kad su rx 5700 neina kitaip susitvarkyti, kiek netikslingai skamba, nes ji spartos ir die size atzvilgiu nera kazkuo ipatinga elektros suvartojimo ir karscio iskyrimo prasme

  2. XMA parašė:

    Vaizdo plokštė išties didelė, užims 2.5 sloto, plius masyvus radiatorius, matyt tikrai sunku susitvarkyti su temperatūromis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.