MSI išleidžia dvi kompaktiškas pagrindines plokštes

Nemaža pirkėjų dalis nori suręsti kompaktišką kompiuterį, o tam reikia micro-ATX ir mini-ITX standartus atitinkančių pagrindinių plokščių, čia į pagalbą atskubės MSI su dviem naujais gaminiais: „Z170I GAMING PRO AC“ ir „B150M NIGHT ELF“.

„B150M NIGHT ELF“ atitinka micro-ATX standartus ir galės būti montuojama į kompaktiškus korpusus. Kaip ir galima suprasti iš pavadinimo, pagrindinė plokštė turi B150 mikroschemų rinkinį, bei galės apgyvendinti šeštos kartos „Skylake-S“ procesorius turinčius LGA1151 jungtį. Ant motininės plokštės rasime du PCI-Express 3.0 x16 (x16 + x4), kurie yra sutvirtinti, ir net į juos įdėjus sunkią aukščiausios spartos vaizdo plokštę jungtys nenukentės. Neužmirštos ir kitos standartinės jungtys, tokios kaip: keturi DDR4 lizdai, šešios SATA 6Gb/s jungtys, šeši USB 3.1 ir šeši USB 2.0 lizdai. Kadangi ši pagrindinė plokštė labiau skirta žaidėjams, „MSI Gaming LAN“  pasirūpins, kad nejaustumėte jokių trikdžių žaisdami internete, o duomenų prioritetas visada automatiškai bus skirtas žaidimams. Žaidėjams nemažai svarbu ir garsas, o tuo rūpinsis „Audio Boost 3“ technologija, su studijinio lygio garsu dėka „EMI-shield HD“ audio procesoriaus.

Į didesnių poreikių turinčius klientus taikys kitas MSI modelis: „Z170I GAMING PRO AC“. Ši pagrindinė plokštė atitinka mini-ITX standartus bei turi Z170 mikroschemų rinkinį. Elementaru, kad į šią motininę plokštę galėsime talpinti šeštos kartos „Intel Skylake-S“ procesorius su LGA1151 jungtimi. Dėka puikiai išnaudotos nugarinės pagrindinės plokštės dalies MSI ten sumontavo SATA Express ir Turbo M.2 jungtis duomenų laikmenoms. Kaip jau užsimena pavadinimas, MSI šiame modelyje sumontavo ir 802.11 AC bevielio tinklo modulį, kuris geba duomenis siųsti iki 867 Mbps greičiu. „Z170I GAMING PRO AC“ turi tik vieną PCI-Express 3.0 x16 jungtį, keturis SATA 6 Gb/s bei  šešis USB 3.1 ir šešis USB 2.0 portus. Reikėtų paminėti, kad „USB Audio Power PRO“ patobulinimas į paauksuotą USB jungtį tiekia stabilią 5 V įtampą, kad USB audio įrenginiai veiktų nepriekaištingai. MSI įdiegė ir dar vieną savybę – „DPC Latency Tuner“. Šio įrankio dėka bus galima optimizuoti kompiuterio nustatymus tam, kad gautume nepriekaištingą audio ir video turinio atvaizdavimą. Nereikia nė sakyti, kad ši pagrindinė plokštė turės „Audio Boost 3“ ir „Gaming LAN“ technologijas kas dar labiau pagerins šios mažytės plokštės funkcionalumą.

Susidomėję šiomis MSI pagrindinėmis plokštėmis, jų jau gali ieškoti parduotuvėse

2 Komentarai

  1. zirnis parašė:

    B150M NIGHT ELF – m-atx 😉

  2. Katonas parašė:

    Pražiūrėjau, ačiū.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.