MSI planšetas – kalbos apie iPad žudikus jau prasideda

Nežinia kodėl, tačiau kompanijos Apple gaminiai dažnai laikomi etalonais savo klasėje, o visi kitų kompanijų gaminiai yra tiesiog tie, kurie bandys įveikti gamintojo gaminį. Taip buvo su Apple iPhone telefonų serija, o dabar eilė atėjo ir iPad įrenginiui.

Žinoma, čia situacija kiek kitokia. Apple iPad vis dar nepasirodė, tačiau tai įvyks jau labai greitai – šių metų kovą ir balandį, ką mes jau rašėme. Štai vienas iš didžiausių kompiuterių komponentų gamintojų MSI pranešė, kad ruošiasi antroje šių metų pusėje, veikiausiai pačioje pradžioje, išleisti nVidia Tegra 2 lustu grįstą planšetą, kuris kainuos apie 500 JAV dolerių.

Samboris Chenas, kompanijos pardavimų direktorius prasidarė, jog įrenginys naudos 10 colių lietimui jautrų ekraną, o pats įrenginys turės bevieles jungtis. Planšetinis kompiuteris svers labai mažai ir bus plonas, tad skirtas mobiliems vartotojams, nors žadama, kad pasiūlys visas įprastų nešiojamųjų funkcijas.

S. Chenas taipogi pažymi, kad MSI atsižvelgs į rinkos paklausą ir ta pačia baze pristatys ne vieną gaminį, kurie skirsis techninėmis specifikacijomis. Tai gali būti didesnė atminties talpa ar integruotas 3G ryšio modulis. Tikėtina, ką turbūt matome ir fotografijoje, jog MSI Tablet PC varys Android operacinė sistema.


5 Komentarai

  1. PauliusBa parašė:

    Viskas, kas yra su Android, žudo, kas yra su iPhone OS.

  2. egi2x parašė:

    kaina kaip ipad,kazi kas cia ka zudys:D

  3. SB parašė:

    Idomiausia tai, ka reikes pirkti – HP ir kitus Slate\’us, ar MSI ar Asus Android\’a? Ziuresim apzvalgas, pasistenksim ir patys kazka apzvelgt.

  4. pascha parašė:

    nVidia Tegra 2 man rods i vienus vartus

  5. Linas parašė:

    Tai, kad Ipad mano nuomone yra tikras niekalas, pagal jo kaina.
    Multitasking, Flash, USB, ekranas neatitinka net 720p – nerasta siu dalyku. Taip, pat ir operacine niekam tikus tik interneta narsyti ir tiek. As manau, kad sukurti dar prastesni uz ta kaina reikia pasistengti. Zinoma, kad i vienus vartus, bet kaip visada atsiras keistuoliu, kurie klos kruva doleriu, todel, kad tai apple.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.