MSI pristato Big Bang Trinergy pagrindinę plokštę

Viena didžiausių pagrindinių plokščių gamintojų, MSI, šiandien pristatė naują P55 pagrindinę plokštę Core i7 ir i5 procesoriams su LGA1156 lizdu. Big Bang Trinergy yra entuziastams skirta plokštė su didele prievadų ir priedų gausa. Visgi ji neturi Lucid Hydra lusto, dėl kurio Big Bang plokštės buvo ypatingai laukiamos.

Lucid Hydra lustą turinti Big Bang Fuzion pagrindinė plokštė, pasak MSI, pasirodys šių metų gale. Tuo tarpu Big Bang Trinergy turi Nvidia NF200 lustą, leidžiantį naudoti iki trijų Nvidia plokščių SLI režime (x16+x8+x8).

Trinergy turi du gigabitinius tinklo posistemius, 10 SATA2 jungčių bei 2 eSATA jungtis ir yra komplektuojama su 8 kanalų QunatumWave garso plokšte, palaikančia Creative EAX 5.0 technologiją. Šioje plokštėje naudojami tik Hi-C tipo kondensatoriai, o procesoriaus maitinimui naudojama 8 fazių grandinė su Dr-MOS lustais. Big Bang bus komplektuojamos su OC Dash Board įrenginiu, leidžiančiu spartinti kompiuterį nesinaudojant BIOS ar papildoma programine įranga.

Plokštės specifikacijų sąraše sutinkame ir kitas savybes, kurias jau matėme ankstesnėse MSI plokštėse, tokias kaip OC Genie automatinio spartinimo technologiją, kontaktus įtampų matavimui, procesoriaus, lustų rinkinio bei atminties maitinimo fazių valdymą.

Visas plokštės specifikacijas galite rasti gamintojo tinklapyje. Apie plokštės kainą neužsimenama, tačiau ji tikrai nebus maža ir turėtų lengvai peržengti 700 litų ribą.


4 Komentarai

  1. Fndz parašė:

    ispudingai atrodo 🙂

  2. Fostil parašė:

    Ech tikejaus jog pagaliau isleis tikraji big banga su lucid hydra. 🙁
    Tikrai ispudingai atrodys pc, kai bus ta motinine ikista i deze ir pakista po stalu, ytin svarbus kriterijus…

  3. Fndz parašė:

    na mano deze kadangi ant stalo stovi… 😀

  4. Padarass parašė:

    Nu brangokai. Krizė. Galėtu numesti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.