Naujas „Cyberpunk 2077“ žaidimo eigos video

„CD Project RED“ paviešino naują „Cyberpunk 2077“ žaidimo eigos video. Kaip jau darosi įprasta, treileris yra labai trumpas, vos dviejų minučių. Jo metu vėl galime užmesti akį į žaidimo pasaulį, veikėjus, istoriją ir veiksmą. Priminsime, kad „Cyberpunk 2077“ išleidimas nukeltas į lapkričio 19 dieną.

16 Komentarai

  1. aiwaris parašė:

    fuuuuuuuuuu kiek daug blur akys net verkia i tai ziurint nes blur ziauriai nemegstu 😀

  2. Lovelasas parašė:

    Modern scifi GTA.

  3. ChienTheDog parašė:

    Dovanokit, bet didelio įspūdžio tiek atidėliotas šis pristatymas nepaliko. Aš dar papildomai pažiūrėjau RAW gameplay video – trūkčiojančios NPC animacijos, nušautas priešininkas dar sugeba ramiai užbaigti sakinį, muštynių metu nėra jausmo, kad žaidėjo smūgiai priešininkui darytų kokią nors žalą, skrendant virš miesto gatvės visiškai tuščios be automobilių ir žmonių ir kt. Žaidimas tikrai dar neišbaigtas. 70 proc. W3 kūrėjų jau paliko CDRP kompaniją, tad didelės kartelės šitam žaidimui nekelkite, juolab, kad prie šio projekto prisidėjo nemažai atleistų ME: Andromeda darbuotojų, kuriems svarbiau SJW woke ir diversity idėjos, o ne techninė žaidimo kokybė.

    • kernelis parašė:

      Del SJW tai as maziausiai jaudinciausi, nes visas zaidimo set’as/world’as yra tam super palankus, tad jeigu to ir bus, tas nebus „forced“. Cia ne WW2 zaidimas, kur kazkokie akivaizdus SJW BS ideti, kalba eina apie ateiti ir cyberpunk sci-fi, kur galima daryti beveik viska, ir tas nepriestaraus kontekstinei logikai.

      Del visa kita – bus matyt po relyzo. Tobulu zaidimai nebuna. Net ir blogiu blogiausiu atveju sis zaidimas butu turbut „8/10“. Tiesiog visi labai uzsihaipine ant butent to „masterpiece“ kazkokio.

  4. BC00 parašė:

    Kol kas Ray Tracing nepanašu, kad atrodytų labai gerai…
    CyberpunkwithRTX

    Visas palyginamasis video:
    https://www.youtube.com/watch?v=HKDekwjd2eM&feature=emb_title

  5. Povilas parašė:

    Bus matyt, bet kolkas man cia viskas gerai, ray tracing nera priority.

  6. Povilas parašė:

    Man apskritai kaip kurios scenos ispudingai atrodo, nes net sunku atskirt ar gpu rendering ar tik filmukas.

  7. Jovaras parašė:

    biski offtopic, bet ar yra daugiau geimu del ko verta atsinaujinti GPU? kazkaip atrodo kad PC gaming is dead.. ir labai gaila

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.