Naujasis „Philips 436M6VBPAB“ yra pasaulyje pirmas monitorius, atitinkantis „VESA DisplayHDR™ 1000″ standartą

Naujasis „Philips 436M6VBPAB“ yra pasaulyje pirmas monitorius,
atitinkantis „VESA DisplayHDR
 1000“ standartą

  • Neseniai pristatytas „Philips 436M6VBPAB“ monitorius, skirtas žaidimų konsolėms, yra pirmasis monitorius,
    Vaizdo elektronikos standartų asociacijos (VESA®) oficialiai sertifikuotas „DisplayHDR™ 1000″ specifikacijai

Amsterdamas, 2018 m. gegužės 23 d.  MMD, lyderiaujanti technologijų bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, didžiuojasi, galėdama pranešti, kad neseniai pristatytas „Philips 436M6VBPAB“ monitorius buvo Vaizdo elektronikos standartų asociacijos (VESA®) pripažintas pirmuoju monitoriumi, oficialiai sertifikuotu „DisplayHDR™ 1000 specifikacijai, galinčiu suteikti visiškai naują žiūrėjimo potyrį dėl stulbinančio ryškumo, gilesnio kontrasto ir gyvų spalvų.

Naujoji „Philips Momentum“ serija jau buvo pagerbta IF suteiktais „Computex d“ ir „I Award 2017″, kaip ir „Red Dot award: Product Design 2017″ apdovanojimais už akį traukiantį ir inovatyvų dizainą. Nuo šiol ši serija prie savo pasiekimų išdidžiai pridėjo pasaulyje žinomus VESA DisplayHDR™ 1000 ir UHDA sertifikatus, kurie patvirtina MMD įsipareigojimą pristatyti inovatyvius gaminius, galinčius patenkinti net gi reikliausius rinkos segmentus.

Galimybė buvo suteikta, paskelbus apie „DisplayHDR™ Test-Pro“, naująjį bandymų metodą, leidžiantį naudotojams patvirtinti monitoriaus pajėgumus, tame tarpe nešiojamų kompiuterių ir stalinių kompiuterių didelio dinaminio diapazono (HDR) ekranų ryškumo, spalvų ir kontrasto veikimo rezultatus, remiantis VESA aukšto lygio atitikties bandymų specifikacijomis. Iki šiol pagal naująją specifikaciją pagal tris veikimo rezultatų lygius („DisplayHDR™“ 400, 600 ir 1000) buvo sertifikuoti ir pristatyti rinkai arti dešimties monitorių. Parametrų reikalavimai sudaro tris didžiausio ryškumo bandymus, du kontrasto matavimo bandymus, spalvų gamų BT.709 ir DCI-P3 bandymus, bitų gylio reikalavimų bandymą ir HDR atsako veikimo bandymą. Kol kas tik „Philips 436M6VBPAB“  monitorius pasiekė aukščiausią pakopą, atitikdamas 8+2 bit, 99% BT. 709 spalvų erdvės, 90% DCI-P3 spalvų erdvės, 1000 nitų ryškumo ekrano centre, 600 nitų viso kadro ryškumo ir 0.05 nitų tamsos reikalavimus.

„Šio standarto pasiekimas patvirtina MMD bendrovės įsipareigojimą moderniausia technologija aprūpinti augančią pirkėjų bazę, dabar pasiekiant pramogų ir žaidimų konsolių naudotojus“, pakomentavo MMD Europos rinkodaros ir verslo valdymo direktorius Stefan Sommer. „Momentum“ serija užpildo spragą „Philips“ monitorių gaminių asortimente ir mes labai džiaugiamės galėdami pristatyti pasaulyje pirmąjį „DisplayHDR™ 1000″ standarto monitorių, siūlantį dar labiau įtraukiantį vizualų potyrį.“

Žaidimų konsolėms sukurtas monitorius buvo pastebėtas dėl jo nuostabių funkcijų, tokių, kaip 3 840 x 2 160 pikselių 4K UHD raiškos, 60 Hz, 4 ms GtG atsako laiko su „SmartResponse“ ir „Adaptive Sync“ technologijomis, sujungtomis su „Low Input Lag“ funkcija, užtikrinančia sklandžią žaidimo eigą net gi greito tempo žaidimuose. „Quantum Dot“ technologija ir „Ultra-Wide Color“ padengia 97.6% DCI spalvų gamos erdvės ir 103% NTSC spalvų gamos erdvės, pikselių tankis yra 103,64 PPI (pikselių colyje), kontrasto santykis lygus 4000:1 ir jau minėtas ryškumas, siekiantis įspūdingus 1000 nitų. Dėl prisitaikančio „Ambiglow“ apšvietimo, „MultiView“ funkcijos, „DTS SOUND“ garso ir nuotolinio valdymo pultelio, – tai puikus monitorius, skirtas namų pramogoms.

Daugiau informacijos apie „DisplayHDR specifikaciją ir „DisplayHDR Test-Pro“ bandymų metodą rasite www.displayhdr.org.

VESA® yra registruotas prekės ženklas, o „DisplayHDR™“ yra VESA prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, paslaugų ženklai, registruoti prekių ženklai ir registruoti paslaugų ženklai nuosavybės teise priklauso atitinkamiems jų savininkams.

 

2 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    Manes visai nejaudina šitas reikalas su HDR nes viskas vėlgi nuo žaidimų kūrėju priklauso . O kadangi tokie laikai yra kad norima pigiai ir greitai bizni prasukt tai manau kaip ir SLI\CF bus užmirštas šis dalykas .

    • Minde parašė:

      pritariu. Uzmirstas nebus, tik nebus populiarus dar ilgai. Kadangi tv populiareja su sia technologija, tai turetu buti populiaru konsolese (nors dabartiniai zaidimai tai priduoda tik bereikalingo lago). Supportins konsoles, ateis ir i pc.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.