Naujasis „Philips Adobe RGB, QHD ir USB-C“ išplėstųjų jungčių monitorius

  • „Adobe RGB“ 99% spalvų gama su HDR ir „Quad HD“ raiška stulbinantiems vaizdams
  • USB-C išplėstosios jungtys paprastumui ir išorinių įrenginių jungimui vienu kabeliu
  • Sukurtas profesionalams, kurių darbas reikalauja maksimalios kokybės

Amsterdamas, 2017 lapkričio 30 d. – MMD bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, pristato naują „Philips Brilliance QHD USB-C“ išplėstųjų jungčių monitorių, turintį aukštą dinaminį diapazoną (HDR). 32 colių įstrižainės „328P6AUBREB“ monitorius atkuria puikios kokybės vaizdą ir suteikia vieno kabelio išplėstąsias jungtis, kurios pagerina produktyvumą ir patogumą be jokių pastangų.

Paprastesnė prieiga
„328P6AUBREB“ turi naujausios kartos „USB 3.1 Type C“ technologijos itin universalią prieigą. Pasižyminti siaura, abipuse jungtimi, USB-C jungtis leidžia naudotojams pakrauti prietaisus, perduoti garso ir vaizdo signalą, ir prisijungti prie interneto – viską atlikti per vienintelį kabelį. Taigi, monitorius akimirksniu tampa koncentratoriumi ir tarnauja kaip jungčių stotelė, tik jam nereikia papildomos erdvės ant darbo stalo. Jis taip pat leidžia lengvai sujungti kelis monitorius, o tai, pavyzdžiui, yra naudinga grafikos dizaineriams.

Dėl to, USB-C išplečia ribotas nešiojamų kompiuterių ryšio galimybes ir leidžia naudotojams perduoti duomenis saugiai ir ypač greitai. USB 3.1 yra 20 kartų greitesnis, nei USB 2.0, todėl duomenis perduoti tapo paprasta. Ir tiems, kurių įrenginių baterija greitai išsikrauna, USB-C su maitinimu gali net gi pakrauti nešiojamuosius kompiuterius.

Neprilygstamas vaizdo potyris
Aiškindamas monitoriaus pozicionavimą, MMD „Philips“ monitorių Europoje produktų vadovas Artem Khomenko sako: „„P-line“ monitoriai yra sukurti aiškiam, tiksliam spalvų atvaizdavimui, kuomet veikloje spalvų atkūrimas yra kritiškai svarbus. Mes didžiuojamės pristatydami naują modelį rinkai, atitinkantį aukštus profesionalų iškeltus standartus. Šis modelis puikiai tinka grafikos dizaineriams, CAD inžinieriams, fotografams, vaizdo montuotojams, vaizdų redaktoriams bei kitiems profesionalams, kurie yra priklausomi nuo išskirtinio smulkių detalių atkūrimo ekrane. „

Su „Quad HD“ jūs mėgausitės puikiu aukštos raiškos vaizdo žiūrėjimo potyriu. HDR technologija užtikrina išsiskiriantį ryškumą ir kontrastą, o taip pat turtingą žavingų naujų, dar niekada iki tol nematytų monitoriaus ekrane spalvų paletę. 10 bitų monitorius siūlo 1.074 milijardų spalvų, kurių 12 bitų vidinis apdorojimas padeda atvaizduoti spalvas natūraliai ir tolygiai. Atvaizduodamas 99% „Adobe RGB“ ir 100% sRGB (CIE 1973) spalvų, „328P6AUBREB“ siūlo profesionalius spalvų standartus, o 2560 x 1440 rezoliucija atkuria švarų vaizdą ir priverčia grafiką atgyti. IPS technologijos dėka, į monitoriaus ekraną galima žiūrėti iš 178° kampo, neprarandant spalvų tikslumo ar pastovaus ryškumo, kurių reikalauja profesionalios kompiuterių programos.

Dar patogesnis
Be to, kad užtikrina ryšį ir stulbinančius vaizdus, 32 colių įstrižainės QHD monitorius gali pasigirti daugeliu išsiskirtinių funkcijų, kurios „Philips“ monitoriams pelnė jų reputaciją. „SmartErgoBase“ ergonomiškas reguliuojamas stovas leidžia naudotojams pakreipti, pasukti, pakelti monitorių maksimaliam žiūrėjimo komfortui. Jis taip pat pasižymi „Philips LowBlue Mode“, kuris sumažina potencialiai žalingos trumpųjų bangų mėlynos šviesos kiekį. „Flicker-free“ technologija reguliuoja ryškumą ir sumažina mirgėjimą dar patogesniam žiūrėjimui. Įmontuoti stereo garsiakalbiai puikiai atkuria garsą, todėl nebereikia naudoti išorinių garso kolonėlių. Ir dar daugiau, pagamintas iš 65% plastiko, kurį panaudojus, galima perdirbti, šis monitorius yra geras pasirinkimas aplinką tausojantiems naudotojams.

„Philips 328P6AUBREB P-line“ monitorių, kurio rekomenduojama mažmeninė prekybos kaina yra 499 Eurai, bus galima įsigyti 2018 m. sausį.

Technininės „Philips 328P6AUBREB“ specifikacijos:

Modelis „Philips 328P6AUBREB“ „P-line“
LCD panelės tipas IPS technologija
Apšvietimo technologija W-LED
Panelės įstrižainė 31.5 coliai / 80.1 cm
Kraštinių santykis 16:9
Įgimta rezoliucija 2560 x 1440 @ 60Hz
Realus žiūrėjimo plotas 698.11 (H) x 392.69 (V)
Apžvalgos kampai 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Ryškumas 450 cd/m²
Spalvų kiekis 1.07 mlrd.
Spalvų gama 99% Adobe RGB (CIE 1973); HDR400
„SmartContrast“ 50,000,000 :1
USB jungtys USB-C (įvestis), USB 3.0×2 (išvestis, su greitu krovimo funkcija)
Jungtys ·         Įvestis: VGA (Analoginis), DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 x 1, USB-C (DP Alt režimas, PD, duomenys)

·         Suderinamumo įvestys: Atskiras suderinamumas, Suderinamumas su žaliu

·         Audio (įvestis/išvestis): PC audio-įvestis, Ausinių išvestis

·         RJ45

Patogumui ·         Integruoti garsiakalbiai: 3 W x 2

·         „SmartImage“, Įvestis, Ryškumo meniu, Įjungimas/išjungimas

·         Valdymo programinė įranga: „Smart Control“

·         „Kensington“ užraktas, VESA tvirtinimas (100 x 100 mm)

·         „Plug & Play“ suderinamumas: DDC/CI, „Mac OS X“, sRGB, „Windows“ 10 / 8.1 / 8 / 7

Stovas ·         Aukščio reguliavimas: 180 mm

·         Pavertimas: 90o

·         Pasukimas: -170/170o

·         Palenkimas: -5/20o

Tvarumas ·         Aplinkosauga ir energija: „EnergyStar 7.0″, „EPEAT Gold“, RoHS

·         Perdirbama pakavimo medžiaga: 100%

·         Po naudojimo galima perdirbti plastiką: 65%

·         Specifinės medžiagos: PVC /  be BFR, be gyvsidabrio, be švino

Standartai sertifikatai: CE Mark, FCC Class B,
VCCI, RDM, BSMI, ICES-003, J-MOSS, cETLus, EPA, PSB, CU-EAC, SEMKO, SASO, KUCAS, UKRAINIAN, PSE, CECP, WEEE, TUV Ergo, TUV/GS
Išorė ·         Priekinis rėmelis, galinis gaubtas ir koja: Juodi

·         Užbaigimas: tekstūra

Kas yra dėžėje ·         Monitorius su stovu

·         Kabeliai : D-Sub, DP, HDMI, USB-C į USB-C, USB-C į USB-A, Maitinimo laidas, Audio laidas

·         Naudotojui skirti dokumentai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.