Naujasis LG flagmanas – LG LU6200

Šiuo metu pagrindiniai naujo Android išmaniojo telefono akcentai yra LTE ryšio palaikymas, 1,5GHz dviejų branduolių procesorius ir HD raiškos ekranas. Vienas tokių esą bus ir naujasis LG flagmanas LG LU6200, kuris pirmasis pasaulyje naudos AH-IPS technologijos ekraną.

Telefone bus montuojamas 4,5 colių įstrižainės ir 1280 x 720 taškų rezoliucijos AH-IPS technologijos ekranas. Įrenginyje taip pat veiks dviejų branduolių Qualcomm Snapdragon ir 1.5GHz spartos lustas, 1GB RAM atminties bei Adreno 220 grafinis posistemis. Žvelgiant į produkto fotografijas susidaro įspūdis, jog elektronikos gigantas naujuoju modeliu yra pasiruošęs pakeisti itin panašios išvaizdos Optimus 2X.

LG taip pat nusprendė įdiegti ir LTE ryšio modulį, kuris leis pasiekti net 75Mbps duomenų perdavimo greitį. Telefone taipogi rasite NFC, Bluetooth ir Wi-fi ryšių palaikymą. Pranešama, kad LG LU6200 turės 8 megapikselių kamerą nugaroje bei 1,3 megapikselių kamerą video pokalbiams. Tuo tarpu visą šį technologijų rinkinį maitins 1830 mAh talpos baterija.

Naujojo LG flagmano storis bei svoris atitinkamai sieks 10.5mm ir 123 gramus. Išmanusis LG LU6200 telefonas pirmiausiai startuos P. Korėjos rinkoje, o po kitas rinkas turėtų pasklisti 2012 metų pradžioje.


5 Komentarai

  1. GAndrius parašė:

    Samsungas dabar gali paduot i teisma del to ,kad labai panasus y Galaxy S II… 😀

  2. Jordan parašė:

    Kad panasus i optimus 2x, kazka maisai 🙂

  3. simple parašė:

    Optimus x2 taip pat panašus į SGS2. Abu jie yra stačiakampio formos, visi keturi kampai užapvalinti. Juodos spalvos. Priekinėje aparato dalyje įmontuotas ekranas, o po juom – trys mygtukai. Kairysis – meniu, vidurinis – \"home\", dešinysis – grįžimui atgal. Kairiajame šone yra garso reguliatoriai. Paspaudus viršutinį yra didinamas garsas, su apatiniuoju – tylinamas. Aparato gale įmontuota vaizdo kamera, kiek žemiau po dangteliu paslėpta baterija. Telefono apačioje rasime mikrofoną.

    Su šitiek sutapimų bylą laimėtu netgi blogiausio pasaulyje advokato mokinio uošvės antrojo sūnaus kambarinės brolis.

  4. Pasisiauses parašė:

    Nesuprantu kodėl kai kurie gamintojai vis dar neišsitraukė galvų iš savi šiknos…
    Kodėl jie galvoja, kad kažkas nori mokytis tuos jų kodus ( ale pavadinimus )

  5. Justinas parašė:

    Pasisiauses, kol kas čia tik tokia įrenginio koduotė, kurią taiko ir kiti gamintojai. Išleidimo metu turėtų būti pateiktas ir vartotojams lengviau atsimenamas pavadinimas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.