Naujieji MacBook Pro tiesiog užstringa

Mokėdami kiek brangiau už kompanijos Apple įrangą vartotojai tikisi geriau surinktų kompiuterių, bet tiesa yra ta, kad niekas nėra apsaugotas nuo techninių problemų. Su jomis susidūrė naujųjų MacBook Pro naudotojai.

Kaip oficialios Apple svetainės forume rašo technikos entuziastai ir įprasti vartotojai, naujieji MacBook Pro nešiojamieji su Intel Sandy Bridge centriniai procesoriais ir AMD Radeon HD vaizdo plokštėmis turi rimtų problemų, nes tiesiog užstringa.

Kaip pranešė ne vienas naudotojas, veikiant keletui programų bei Time Machine programinei įrangai, nešiojamojo ventiliatoriai netikėtai pradeda garsiau veikti, o pelės rodyklė tiesiog užstringa, taigi nešiojamasis tiesiog „užšąla“ ir juo nebeįmanoma naudotis.

Technikos entuziastai nurodė įdomų sprendimo būdų, kuris atrodo daugiau nei juokingas – su programine įranga atjungti diskretinę Radeon HD vaizdo plokštę ir naudotis tik Intel Sandy Bridge procesoriaus pajėgumais. Apple kol kas nekomentuoja problemos, tačiau atrodo, jog tai gali būti gamybos brokas.

6 Komentarai

  1. cepukas parašė:

    Su mielu noru,dabar galiu,tik pasisaipyt,is apple ir isgirto macbook hah hah hah 🙂

  2. Domast parašė:

    bus čia kaip ir su iphone 4g, vartotojas laiko ne taip laiko telefoną, tai čia paaiškins kad vartotojas negali kelių programų vienu kartu naudoti ar dar ką nors 🙂

  3. Fostil parašė:

    Laukiam Pasisiaususio komentaro dabar. 😀

    Apkaltins inteli jog brokuotus jiem cpu ikiso ir vartotojiems lieps nenaudot 2 programu vienu metu… 😀

  4. valkins parašė:

    Prie ko čia \"Pasišiaušęs\" ar dar kas nors. Turiu įsigijęs šių metų (2011) 15,4\" modelį. Ištikrųjų problemų yra: Man ne vieną ir du kartus buvo Kernel Panic. Viskas išbandyta įvairiomis sąlygomis. Esmė – kaip tik kas pajungta į USB, taip sulaukiu Kernel Panic. Net naujausias (10.6.7) update nepadėjo. Taip, tai yra apmaudu ir nematau čia iš ko juoktis. Manau, problemos bus ištaisytos vienu ar kitu būdu. O kad problemų yra su naujaisiais MacBook Pro tai faktas ir dar ne viena ir įvairių. Sprendimas bus ne kaip naudotis, o visų pirma pati Apple turės nustatyti įvairų gedimų priežastis ir tik po to keisti detales arba kompiuterius naujais. Būna, būna, bet kaltų čia gali būti labai daug – pradedant nuo detalių gamintojų, baigiant surinkimu. Taigi, naujiena nekokia 🙂

  5. Herkus_LT_ parašė:

    Kaskaip kuo toliau tuo labiau apple baido zmones savo klaidom, anksciau lb juos girdavau, nes turi ju pati pirma mac booka, tai iki siol jokiu problemu neturiu su juo, sukas kai bitute, bet va ziuriu, kad kuo toliau tuo didesni gryba pjauna, tai iphonas, tai laptopas ju levai veikia, nzn nzn, pradeda prarast jie mano pagarba 😀

  6. nanoWorld parašė:

    Anksciau visi kompiuteriai maziau gesdavo, nes budavo paprastesni ir kokybiskiau daromi. IBM\’as (turbut ir kiti) 486\’tus savo berods net Japonijoje rinkdavo, na, bet tuo metu nemazai originalios elektronikos ten gimdavo, taciau atitinkamai ir reliatyvi kaina buvo zymiai didesne.

    Dabar situacija kitokia ir Apple\’as nera isimtis, kuri gamintu \"negendancia\" technika, nors gal kam nors taip ir atrodo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.