Naujos „nVidia GeForce 381.65 Game Ready“ tvarkyklės

„nVidia“ išleidžia naujas savo tvarkykles. „nVidia GeForce 381.65 Game Ready“ programinė įranga turi optimizacijas „Quake Champions“ uždarai beta versijai. Be to tvarkyklės oficialiai palaiko ką tik išleistą kompanijos flagmaną „GeForce GTX Titan Xp“.

Su „nVidia GeForce 381.65 Game Ready“ taip pat gausime WDDM 2.2 („Windows Display Driver Model“) oficialų palaikymą, kas bus reikalinga norint išnaudoti „Windows 10 Creators Update. Dar tvarkyklės prideda DTS X ir „Dolby Atmos“ palaikymą turintiems 5.1.2 garso sistemos konfigūraciją.

Naujausias tvarkykles galite parsisiųsti iš „nVidia“ svetainės.

5 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    Nei ant 1060 nei ant 1080 neįrašo, adapter not supported

    • KiNi parašė:

      ant mano senos 770 viskas puikiausiai susidėjo. Bet prieš tai aš atsinaujinau į Creators Update.

      • Star-Ro9 parašė:

        manishke msi 770 twinfrozr irgi sklandziai atsinaujino… bet velgi itarimas kad sulyg kiekvienu update leteja vaizdo plokshte tam kad naujesnes gtx 10 serijos plokstes atrodytu greitesnes… 3dmark firestrike pts surenku vis maziau kaskart atsinaujinus driverius… tad nhn ar negeriau naudoti senesnius driverius

        • KiNi parašė:

          aš tai ten nieko netestinu. Manau kad tie naujausi testai jau irgi su užkeltais reikalavimais būna, todėl ir krenta tas score..
          Aš tik žiūriu ar mano vienintelis žaidžiamas geimas (WOT) sukasi panašiai kaip prieš tai ir man to pakanka. Kol kas OK 🙂

    • cepukas parašė:

      Pas mane ant 970 irgi viskas ok ir aš šendien ryte susimečiau creators update.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.