Nešiojami kompiuteriai su ARC diskrečia grafika bus tik antro ketvirčio pabaigoje

„Intel“ paskutinėmis kovo dienomis pranešė, kad išleidžia ARC mobilias vaizdo plokštes nešiojamiems kompiuteriams. „Intel“ išleidimo metu pareiškė, kad 3 serijos ARC produktai išleidžiami iš karto, o galingesni 5 / 7 serijos modeliai pasirodys vėliau. Naujas žaidėjas diskrečios grafikos rinkoje tikrai kelia daug susidomėjimo ir visi pradėjo ieškoti tų nešiojamų kompiuterių su ARC 3 serijos grafika, bet viskas bergždžiai.

„Intel“ buvo paklausta, kur gi tie nešiojami kompiuteriai su ARC vaizdo plokštėmis ir atsakymas yra tikrai nuviliantis. „Intel“ „Twitter“ įraše sako, kad nešiojamą kompiuterį su ARC diskrečia grafika bus galima nusipirkti tik antro ketvirčio pabaigoje. Tad galime sakyti, kad kovo pabaigoje vykusiame renginyje „Intel“ apgailėtinai melavo, dėl ARC 3 serijos mobilios grafikos išleidimo.

Dar prieš ARC išleidimo renginį buvo galima iš anksto užsisakyti „Acer Swift X“ su ARC grafikos procesoriumi. Iki šiol pristatymo data buvo gegužės 25 diena, o dabar ji nukelta į birželio 13 dieną. Tai reiškia, kad „Intel“ nesiseka viskas taip lengvai kaip norėtų pati kompanija. Priminsime, kad staliniams kompiuteriams skirtos ARC vaizdo plokštės turi būti išleidžiamos vasarą.

3 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Daugiau nėra ką pasakyti tik

  2. EscO parašė:

    fuel for hype train

  3. SoTOP parašė:

    Keistai čia gavosi. Pagal viską atrodė, kad dar 2021 pabaigoje bus paleistos Intel kortos, bet užsitempė iki tiek, kad traukinys, kai būtų nupirkta viskas kas parduodama, jau bus nuvažiavęs. Čia buvo puiki proga nesunkiai įšokti į rinką su net ir ne ypač konkurencingais produktais ir iškart gauti pyrago dalį, o dabar greit reiks prieš naują kartą iš AMD ir Nvidia varžytis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.