„Newegg“ su vaizdo plokštėmis siūlo dovanų, kad kaina atrodytų padoresnė

Nors „Newegg“ elektroninė parduotuvė ir už Atlanto, bet visai įdomu pažiūrėti, kaip šis gigantas tvarkosi su vaizdo plokščių trūkumo krize. Dabar vaizdo plokščių kainos yra neprotingai aukštos. Norint padėti paprastiems pirkėjams „Newegg“ su labai brangia vaizdo plokšte padovanos pagrindinę plokštę ar monitorių. Toks sandėris tikrai neįdomus šachtininkams, o jei jums reikia dovanojamo produkto, tai stipriai atpigina perkamą vaizdo plokštę.

„Gigabyte GTX 1060 Gaming 3 GB“ dabar galima nusipirkti už 409.99 USD. Su ja kartu gausime „Gigabyte Z370 Aorus Gaming Wifi“ pagrindinę plokštę, tad kaina jau neatrodys tokia bloga. Už vaizdo plokštę sumokame apie 260 USD.

AMD atveju su vaizdo plokštėmis dovanojami monitoriai. Su „Powercolor RED DEVIL RX 580 8 GB“ gausime „Asus VN248H-P“ 149.99 USD vertės monitorių. Pati vaizdo plokštė kainuoja 539.99 USD. Kitas pasiūlymas yra su „Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB“, ji kainuoja 499.99 USD. Pirkdami ją gausime HP 27 colių Full HD monitorių.

Mūsų šie pasiūlymai nepasieks, bet tai atrodo tikrai nebloga idėja nors kiek nuo vaizdo plokščių atbaidyti kasėjus. Tam dar yra sąlyga, perkant tokius komplektus jums turi reikėti ir dovanojamo produkto.

GTX 1060: Newegg

„RED DEVIL RX 580 8GB“: Newegg

„NITRO + RX 580 4GB“: Newegg

5 Komentarai

  1. mafo parašė:

    OUT OF STOCK pirmasis pasirinkimas jau 🙂 Bet būtu super jamčiau… Jei akys nepaveda tai naujiena free shiping.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Linkų tikrai netikrinau, sorry, Copy/paste

      Man tik pati idėja pasirodė nebloga.

      • mafo parašė:

        Tai čia idėja super puper, kas nenorėtų MB ar monitoriaus atsinaujinti už tą pačią kainą kaip ir VGA. Amazone (berods) aplamai komplektais parduoda MB, procas, ram ir pan. Jei va kokia inida, kilobaitas, skytech (nzn tik skytech nelankstūs deryboms, bent jau man taip pasirodė, kiek bandžiau derėtis pigiau kitur gavau) ir pan, tokius komplektukus pasiūlytu su VGA, man būtu visai įdomu (monitoriai neįdomūs, bet MB taip). Na tikėtina šitą žingsnį turėtų žengti gamintojai, bet aišku to nedarys rupūgos, nes dabar tokį pelną verčia kokio turbūt niekada neturėjo. Iš kitos pusės padaryk taip, tai kaip pirko VGA taip ir pirks tie kasėjai tik dar priedo užtvindys aftermarketą mobais ir monitoriais 🙂

    • YOman parašė:

      į Lietuvą pamirškit tą free shiping. Ypač iš US

  2. Raven Rampkin parašė:

    Ot pabūsiu šiandien slowpokas…
    bet Dievaž, nu Newegg – tai kažkokia įdomi substancija. Į Latviją siunčia, o į Lietuvą ne. Ir dar daug tokių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.