Nokia pristato pirmąjį C serijos telefoną Nokia C5

Pasaulinė mobiliųjų telefonų ir sprendimų kūrėja Nokia išleis naujos – C serijos – išmanųjį telefono modelį Nokia C5, pritaikytą bendrauti socialiniuose tinkluose. Nedidelis telefonas turės tiesioginę prieigą prie Nokia paslaugų paketo Ovi bei nemokamą navigaciją su Ovi žemėlapiais. Telefonas Lietuvoje turėtų pasirodyti šių metų viduryje ir kainuos apie 460 litų, be mokesčių ir subsidijų.

Naujosios C serijos modeliai subalansuoti, kad vartotojui būtų kuo paprasčiau pasiekti svarbiausius žmones ir bendrauti su draugais bei šeimos nariais per socialinius interneto tinklus“, – sakė Nokia produktų vadovas Baltijos šalims Dalius Nalivaika.

Viena didžiausių Nokia C5 modelyje pritaikytų inovacijų – telefono adresų knygelėje, šalia draugų kontaktų, pateikiami naujausi draugų palikti įrašai Facebook portale. Į telefono darbastalį taip pat galima įkelti kontaktų juostą ir į šią įtraukti asmenis, su kuriais dažniausiai bendraujama. Nokia C5 telefonu patogu pasiekti ne tik Facebook ir MySpace socialinius tinklus, bet ir naudotis Ovi ar kitu elektroniniu paštu, taip pat susirašinėti greitosiomis žinutėmis. Telefonas palaiko spartųjį mobiliojo interneto 3G ryšį, jame įmontuota 3,2 megapikselių raiškos kamera, įrenginys komplektuojamas su 2 gigabaitų atminties kortele.

Vartotojai, įsigydami Nokia C5, taip pat galės nemokamai naudotis navigacijos funkcijomis keliaudami pėsčiomis ir automobiliu. Navigacijos programinė įranga taip pat leidžia patogiai skelbti savo buvimo vietą Facebook tinkle.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.