Nufotografuota „AMD Polaris 10“ vaizdo plokštė, „Polaris 11“ aušinama pasyviai

AMD_Polaris_10_CoolerMaster-1133x1200Per Capsaicin renginį AMD žadėjo parodyti „Polaris“ veiksme tai ir padarė, bet susirinkusieji buvo gana nusivylę, nes demonstracija truko labai trumpai su minimaliu kiekiu informacijos. Kai kas net sugebėjo nufotografuoti demonstracinį kompiuterį su „Polaris 10“, bet vaizde matoma tik grafikos adapterio vaizdo išvestys, o ne pati vaizdo plokštė.

Pati demonstracinė sistema buvo sutalpinta į mažą korpusą, o pasak AMD „Polaris 10“ geba „Hitman“ atvaizduoti stabilia 60 kadrų per sekundę sparta. Renginyje dalyvavę žurnalistai teigia, jog „Polaris 10“ inžinerinis pavyzdys yra kompaktiško dydžio, panašaus į R9 Nano, natūralu, kad pačios vaizdo plokštės fotografuoti neleido AMD.

Renginyje naudotas „Polaris 10“ turėjo penkias vaizdo išvestis: tris DisplayPort 1.3, viena HDMI 2.0 ir vieną DVI-D.

AMD_Polaris_10_Back-1200x1172

Tuo tarpu apie žemesnės spartos „Polaris 11“ pasisakė „PCPER“ vadovas, Ryan Shrout. Jis teigė, kad jam teko matyti „gyvą“ „Polaris 11“ egzempliorių, kuris buvo aušinamas pasyviai, tuo pačiu vaizdo plokštė apdorojo virtualios realybės turinį naudojant 4K rezoliuciją.

Tai mažų mažiausiai skamba įspūdingai, o tokį produktą labai įvertintų nešiojamų kompiuterių projektuotojai, kurie nuolat kovoja su komponentu karščių mažame korpuse.

polaris 11 Ryan Shrout

3 Komentarai

  1. PhaNtoM parašė:

    Skamba, kaip tikrai nuostabus produktas, bet reikia palaukti dienos šviesos ir pamatysime, kiek čia teisybės tame. 🙂

  2. BC00 parašė:

    Na ką, kaip ir viskas aišku. Polaris 10 naudoja HBM.

  3. Mindaugas Klumbis parašė:

    Logiškai mąstant dėl dydžio taip turėtų būti, nes su GDDR5X mažos plokštės nepadarysi kaip Nano, bet ką čia visi šneka, dievui į ausį neina taip sakant

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.