Nutekėjo „Asus Zenfone 5 Lite“ nuotrauka

Jau seniau rašėme, kad „Asus“ ruošiasi naujus „Zenfone 5“ telefonus išleisti vasario 25 dieną MWC renginio metu Barselonoje. Iš viso tikimasi sulaukti trijų modelių: „Zenfone 5“, „Zenfone 5 Lite“ ir „Zenfone 5 Max.

Šiuo metu galime daugiau pakalbėti apie „Zenfone 5 Lite“, nes pasirodė reali nuotrauka, o tuo pačiu ir reklaminis telefono maketas. Gaila, kad realioje nuotraukoje matome tik galinę „Zenfone 5 Lite“ dalį. Telefonas yra pailgas, tai reiškia, kad turės 18:9 formato ekraną. Jis turėtų būti 5.7-6.0 colių su FullHD+ rezoliucija. Viršuje per vidurį matome dvigubą kamerą su LED blykste (16 MP + 16 MP). Kiek žemiau yra pirštų atspaudų skaitytuvas. Tai geriau eina pamatyti iš maketo. Apačioje matosi jungtis, sunku pasakyti kokio ji tipo, bet turėtų būtų asimetrinė Type-C. Kol kas daugiau informacijos apie „Zenfone 5 Lite“ nežinoma.

4 Komentarai

  1. YOman parašė:

    AAAAAAAA.. fyzdiec koks nematytas ir naujas dizainas..
    AAA ble.. jamsiu 😛

  2. G@m3r1s parašė:

    „Telefonas yra pailgas, tai reiškia, kad turės 18:9 formato ekraną“ nesu mates keturkampo telefono 😀 O ,kad antspaudas nugaroi tai š…

  3. Minde parašė:

    dzin tas dizainas. Svarbu kad slykstus daiktas nebutu. O pvz tie uzapvalinti ekranai man tai labai nepatogus reikalas, nors madingas.

    O kalbant apie naujienas, tai visai patiko Razer bandymas integruoti smartphone’a i plansete :).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.