Nutekintos pilnos „Samsung Galaxy E5“ ir „E7“ specifikacijos

Šalia visai neseniai išleistos A serijos išmaniųjų telefonų, „Samsung“ dirba prie kitos naujos įrenginių linijos – tai bus E serija. Pastaruoju metu vis buvo kalbama apie du telefonus pavadinimu SM-E500 („Galaxy E5“) ir SM-E700 („Galaxy E7“).

Šiandien pasirodė pilnas jų specifikacijų sąrašas. Anot šio pranešimo, „Galaxy E7“ turės 5,5″720p Super AMOLED liečiamąjį ekraną, 13MP pagrindinę kamerą, 5MP kamerą asmenukėms, 2GB operatyviosios atminties, 16GB integruotos atminties ir 2,950mAh akumuliatorių.

Jis bus varomas „Qualcomm Snapdragon 410 SoC“ einančiu su 1,2GHz keturių branduolių procesoriumi. Jo išmatavimai bus  151 x 77 x 7,2mm ir nuo pirmosios dienos veiks „Android 5.0 Lollipop“ pagrindu.

„Galaxy E5“ veikiausiai turės 5″720p Super AMOLED ekraną, 8MP pagrindinę ir 5MP priekinę kameras, 2GB operatyviosios ir 16GB vidinės atminties bei 2,300mAh akumuliatorių. Jis turės tą patį mikroschemų rinkinį kaip ir didysis jo giminaitis, bet bus netgi plonesnis – 6,9mm storio ir svers 140g. Kaip ir „E7“, taip ir „Galaxy E5“ turės tą pačią „Android 5.0 Lollipop“ operacinės sistemos versiją.

Ši iš anksto įdiegta Android versija tikriausiai reiškia, kad šie įrenginiai nepasirodys parduotuvėse dar bent kelias savaites, kadangi „Samsung“ dar neatnaujino savo flagmanų operacinės sistemos (išskyrus „Galaxy S5“ kai kuriose rinkose).

Anot pranešimo, abu – ir „E5“, ir „E7“ – turės neišimamus akumuliatorius. Dar neaišku, ar tai reiškia, kad jie turės metalinį korpusą kaip A serijos įrenginiai. Jei jie taip pat gaus metalinį korpusą, tada neaišku, koks bus skirtumas tarp šių dvejų serijų, kadangi jų vidinės specifikacijos gana panašios.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.