„nVidia“ naujas vaizdo plokštes gali išleisti jau kovą

Panašu, kad ateitį ima prognozuoti visi, kas netingi. „Routers“ yra žinoma naujienų agentūra, tad informacija iš jų turėtų būti teisinga ar arti to.

Pranešama, kad jau kovo mėnesį turėtume sulaukti naujo žaidimams pritaikyto grafikos procesoriaus kodiniu pavadinimu „Turing“. „Routers“ nemini seniau girdėto „Ampere“ pavadinimo. Tad dabar neaišku, ar „nVidia“ pakeitė architektūros pavadinimą, o gal abu ar vienas žiniasklaidos pateikiamas pavadinimas yra išgalvotas. Tai dabar žino tik patys „nVidia“.

Aišku tik viena, visi labai laukia sekančios „nVidia“ vaizdo plokščių kartos. Galime pasakyti tik tiek: jei jau prasidėjo kalbos, tai „nVidia“ turėtų mums kažką ruošti.

7 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Klausimas kokios kainos bus.. Ar MSRP bus tokios kaip dabartines kainos ? 😀

  2. Minde parašė:

    manau kad isleidimas nera naudingas Nvidiai, bet gal tiesiog yra sutartys ir isipareigojimai su partneriais, gamintojais ir t.t. kur buvo ruostasi siam reikalui ne vienus metus.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Teisinga linkme šneki. Gi nesugalvoja atsikėlę sausio 2 dieną, kad išleisime greitu metu kažką. Tam ilgą laiką ruošiamasi, kartais ir keičiant planus. Jei info senesnė tiesa, kad jau mažinamas, ar visai nutraukiama dabartinių lustų gamyba tai kelio atgal nėra, reikės siūlyti kažką naujo. Nors pasižaidimui kasu, galėtų sugalvoti, ką nors dėl kasimo. Pvz ne daugiau nei 3 kortos sistemoje, kad panaikintų industrinį kasimą, kas turtingus žmones verčia dar turtingesniais. Arba iš vis max 2 kortos per sistemą, žaidimams ir nereikia daugiau. Norit daug, tam lai būna Quadro.

      • kernel_panikuoja parašė:

        Kad pati NVIDIA is tikro turi tik du svertus: chip’u kaina ir programini stack’a. Kaip kas pardavines galutines kortas ji organizaciskai negali itakoti. Turint motyvacijos, kortas butu galima fragmentuoti is BIOS/firmware puses, bet jos nera.

      • IFeelYou parašė:

        Aš tai nesuprantu kodėl nVidia kažką turėtų riboti? Koks jiems tikslas tą daryt? Čia visiškai naivus mąstymas galvot kad nVidia staiga paims ir lieps pardavinėt 1 žmogui max 2 plokštes, juolab kad net ne ji tą reguliuoja. Absoliučiai visi šioje grandinėje suinteresuoti parduot maksimaliai daug plokščių. O kažkokių geimerių nuomonė šiuo metu tikrai niekam nerūpi, kai yra kas perka šimtais tas kortas.

      • boom parašė:

        Nepamirškit, kad ne tik žaidėjams GPU kainos skaudžiai kirto ir kad ne tik mineriai naudoja po n kortų per sistemą. Kas 3D grafika užsiima taip pat verkia metus laiko bei ir jie ne po vieną GPU naudoja renderio laikams mažinti.

  3. mafo parašė:

    Man tai nekyla abejonių dėl naujos kartos. Šiandien užsiregistravau EVGA.com savo maitblokį, kurį nusipirkau. Pasidariau save ten kažkokiu gerbėju, nes tik jiems suprantat skirtos geriausios kainos ir pan, o didžiausias pliusas, kad tik jie gali gauti VGA aplamai, kai kitiems rodo „out of stock“. Na ir ką jūs manot, per visą asortimentą gali gauti tik 1050ti ir 1080ti watercoolinta na dar visokių ten 1030 ir 750 ir pan… daugiau jokio absoliučiai pasirinkimo, net ir tiems „lojaliems gerbėjams“ – tuščia. Tad labai negalvojus akivaizdu, kad gamyba tiesiog stovi o stovi matyt neveltui, ji ruošiama naujam produktui ir būtent tai liečia 1080, 1070 ir 1060 ar labai panašaus lygio segmentą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.