Bandome žaidėjo kėdę: „SilentiumPC Gear SR500 RD“

Intro

Niekas nedrįstų ginčytis dėl to, kad pastaraisiais metais stipriai auga žaidėjams skirtų produktų populiarumas. Nesvarbu, kas tai būtų – komponentai ar periferija, bet visos kompanijos stengiasi atsiriekti šios rinkos dalies. Mes dažniausiai bandome įvairius komponentus, rečiau periferijos prietaisus, peles, klaviatūras ar monitorius, bet dar nei karto nebuvome gavę žaidėjui skirtos kėdės. O ši proga mus labai intriguoja.

Žaidėjui skirtą kėdę mums davė išbandyti „SilentiumPC“. Tai 2007 metais Lenkijoje įkurta kompanija, kuri siūlo tikrai platų produktų spektrą. Tai yra aušinimo sprendimai nešiojamiems kompiuteriams ir procesoriams, ventiliatoriai, korpusai, maitinimo blokai, įvairūs aksesuarai ir žaidėjų kėdės. Mums kliuvo „SPC Gear SR500 RD“ modelis. Tai yra juoda kėdė su raudonais akcentais. Apie ją plačiau sužinosite apžvalgoje.

9 Komentarai

  1. Guja parašė:

    Naudinga apžvalga,nieko panašaus nesu skaitęs.Manyčiau jog oro nepraleidžiančios medžiagos-viena iš didžiausių minusų.Tiesa kaip kam,kas kiek laiko praleidžia prie PC.Dėl ilgaamžiškumo eko oda-nereiškia jog tai yra..dirbtinė oda?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Tikrai taip, jei ilgiau pasėdi šunta subinė įnirtingai žaidžiant.

      Dėl tos eko odos nelabai supratau ką norėjai pasakyti. Aš kaip suprantu jos ilgaamžiškumas yra didesnis nei natūralios. Seniau, bent mano tarpe, ją vadindavome dermantinu, dirbtine oda.

      • ZBalsas parašė:

        90% gaming kėdžių yra su dirbtinės odos danga. Nitro Concepts išleido naują kėdžių seriją, kur medžiaga. Atrodo ne taip premium, bet kaip minėjai – užpakalis mažiau kaista 🙂 Taip pat yra kėdė su aktyviu aušinimu (ventiliatoriais) :))

  2. YOman parašė:

    pritiesi megztų kilimėlių ant viršaus, nugarėlę apvelki kokiom maikėm ir norm. Niekas ten nešunta 😉

  3. procc parašė:

    Kodėl ne DXRacer apžvalga? 🙂 Lyg ir šio gamintojo kėdes visi užkietėję žaidėjai ir šiaip daug prie kompo sėdintys labiausiai mėgsta?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.