Bandome žaidėjo kėdę: „SilentiumPC Gear SR500 RD“

Pakuotė ir komplektacija

„SILENTIUMPC Gear SR500 RD“ žaidėjų kėdė atkeliauja milžiniškoje dėžėje, kuri sveria beveik 30 kg. Jei būti tiksliems 27.650 kg. Pačios kėdės svoris yra 22.9 kg. Dėžė nėra įmantri, paprasto kartono ir pateikiamos informacijos yra minimaliai. Ant pakuotės užrašytas kėdės modelis (SR500 RD), o gale matomos RD raidės reiškia ne ką kitą, o raudoną (angl. red) kėdės spalvą, tiksliau, akcentą.

Atidarius pakuotę pamatome specialius paminkštinimus, į kuriuos panardintos visos kėdės dalys. Apatinė aliumininė penkių strypų koja apsaugota papildomai. Ant kiekvieno strypo užmautas paminkštinimas. Beveik visos dalys sudėtos į plastikinius maišelius, o dujinis stūmoklis, šoniniai užbaigimo elementai, raktelis, sėdimosios dalies tvirtinimas ir ratukai buvo dėžutėje. Viskas sudėta tvarkingai ir gražiai, stengiantis kuo labiau apsaugoti nuo pažeidimų.

 

Ištuštinę visą dėžę randame: apatinę koją, ratukus, dujinį stūmoklį, sėdimosios dalies tvirtino mechanizmą, šoninius užbaigimo elementus, sėdimąją dalį, atlošą, porą pagalvėlių, išsamų surinkimo gidą ir raktelį viskam surinkti. Pirma buvome išsigandę, kad gamintojas pamiršo pridėti varžtus, bet jie yra susukti į jiems skirtas vietas.

9 Komentarai

  1. Guja parašė:

    Naudinga apžvalga,nieko panašaus nesu skaitęs.Manyčiau jog oro nepraleidžiančios medžiagos-viena iš didžiausių minusų.Tiesa kaip kam,kas kiek laiko praleidžia prie PC.Dėl ilgaamžiškumo eko oda-nereiškia jog tai yra..dirbtinė oda?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Tikrai taip, jei ilgiau pasėdi šunta subinė įnirtingai žaidžiant.

      Dėl tos eko odos nelabai supratau ką norėjai pasakyti. Aš kaip suprantu jos ilgaamžiškumas yra didesnis nei natūralios. Seniau, bent mano tarpe, ją vadindavome dermantinu, dirbtine oda.

      • ZBalsas parašė:

        90% gaming kėdžių yra su dirbtinės odos danga. Nitro Concepts išleido naują kėdžių seriją, kur medžiaga. Atrodo ne taip premium, bet kaip minėjai – užpakalis mažiau kaista 🙂 Taip pat yra kėdė su aktyviu aušinimu (ventiliatoriais) :))

  2. YOman parašė:

    pritiesi megztų kilimėlių ant viršaus, nugarėlę apvelki kokiom maikėm ir norm. Niekas ten nešunta 😉

  3. procc parašė:

    Kodėl ne DXRacer apžvalga? 🙂 Lyg ir šio gamintojo kėdes visi užkietėję žaidėjai ir šiaip daug prie kompo sėdintys labiausiai mėgsta?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.