NVIDIA: užfiksuota tik 50 atvejų, kai išsilydė 12VHPWR adapteris

„GamersNexus“ baigė savaitę trukusį besilydančių 12VHPWR adapterių bandymą ir padarė šias išvadas. Problema gali kilti, kai kabeliai įdedami neteisingai arba, dėl gamybos metu atsiradusių pašalinių objektų kontaktuose.

Atsakydama į šį tyrimą, NVIDIA dabar patvirtino, kad jų pirminės išvados, pagrįstos 50 atvejų visame pasaulyje, yra tokios, kad lydymosi problema gali atsirasti, kai maitinimo kabelis įkištas neteisingai. Bendrovė rekomenduoja naudotojams prieš paleidžiant vaizdo plokštę įsitikinti, kad kabeliai yra tvirtai ir tolygiai prijungti.

Pateiktas 50 atvejų skaičius visame pasaulyje yra labai mažas. „GamersNexus“ padarė išvadą, kad problema iki šiol palietė 0,04 % parduotų RTX 4090 grafikos kortų. Skaičiavimo metu buvo manoma, kad iš viso parduota 125 000 vnt. RTX 4090 vaizdo plokščių, o kaip žinome dabar, RTX 4090 pardavimai dabar jau siekia 130 000 vnt.

NVIDIA padės visiems klientams, kurių grafikos kortoms išsilydys maitinimo kištukas, įskaitant „Founders Edition“ ar partnerių modelius. Taip pat nesvarbu, koks kabelis/adapteris buvo naudojamas, vartotojui vis tiek bus suteikta garantija. Be to, bendrovė pateikia šį paveikslėlį kaip netinkamai įdėto kabelio pavyzdį, palyginti su teisingai įdėtu kabeliu. Maitinimo jungtis turi būti įkišta iki galo taip, kad nesimatytų jokio tarpelio.

NVIDIA vis dar tiria visus naujus išsilydžiusių kabelių, jungčių ir adapterių atvejus. Jei jūsų vaizdo plokštę paveikė ši problema, nedelsdami atjunkite ją nuo maitinimo šaltinio ir būtinai pradėkite oficialų garantijos procesą.

 

2 Komentarai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.