nVidia Fermi turėtų pasirodyti sausio pabaigoje

Daugelis šaltinių internete tvirtina, kad grafinių lustų gamintojas nVidia rimtai ruošiasi naujos kartos vaizdo plokštes, dar žinomas Fermi kodiniu vardu, pristatyti kitų metų sausio pabaigoje. Naujieji gaminiai konkuruos su AMD Radeon HD 5000 serijos produktais.

Kaip žinia, iš pradžių buvo planuota Fermi vaizdo plokštes pristatyti lapkričio pradžioje, tačiau dėl blogos lustų revizijos šios negalėjo būti pradėtos tiekti masinei gamybai, o naujos revizijos posistemiai partnerius pasieks jau artimiausiu metu. Tiesa, pradžioje turėtumėme išvysti tik aukštos klasės produktus.

Ankščiau buvo tikėtasi, kad nVidia Fermi oficialiai bus išleistas per CES 2010 parodą, kuri prasidės sausio 7 dieną, o pasibaigs – sausio 10. Visgi atrodo, kad kompanija nebent pademonstruos savo gaminius, o jie bus išleisti šiek tiek vėliau, bet vis tiek sausį.

14 Komentarai

  1. DjCepe parašė:

    ant ano gimtadienio 😀

  2. Domast parašė:

    oi ATI grietinėlės nusigriebs per Kalėdas 🙂

  3. Povilas parašė:

    siaip daugelis tikrai lauks fermi, bus idomu paziuret ka sugebes high-end produktas:) bet beabejo siuo metu geriausias pirkinys yra kazkas is hd5000. sakykit ka norit bet jauciu gt300/fermi nusluostys nosi ATI, ir nebus ka ten konkuruot spartos atzvilgiu, bet vienas is svarbiausiu dalyku, kokia kaina gali but naujuju ploksciu. jeigu bus 2x brangesnes nei ati siulomos, tai teks nusigrezt nuo nvidios:)

  4. pushaz parašė:

    Faktas kad bus dideles kainos.
    Domast – jei ati tures ka pardavinet per tas kaledas 😉 Kol kas nepanasu kad turi

  5. developeris parašė:

    parduos kiek tures

  6. Domast parašė:

    pushaz – kolkas taip, su pasirinkimu labai skurdoka…. bet dar lygiai mėnesi turi… jei nesusigriebs tai bent galės būti garantuoti kad sandėliai bus tušti 🙂

  7. Povilas parašė:

    bet nvidia turetu pagalvot apie protingas kainas, nes kitaip paprastam pirkejui nelabai ten bus aktualu tos super nvidia technologijos, ir toliau visi rinksis ATI HD produkcija kur zaidimams pilnai uzteks fps. ir siuo metu nvidia kogero tai supranta. bet kita problema pas ati nebera ploksciu :))) na paziuresim kaip cia bus.

  8. Fostil parašė:

    Kolkas hd5000 patenkina visus poreikius fps\’am, o jei nv bus 1,5x brangiau ir teduos 10fps prie 70 tai nematau prasmes rinktis nvidia tokiu atveju. O su savo cudom eina toli toli…

  9. bronius parašė:

    Tikiuosi testai pasirodys anksciau… 🙂

  10. pushaz parašė:

    bronius – pasitiki isankstiniais testais?as nebelabai,nes labai daug visokiu \"tikslumu\" juose paskutiniu metu 😉
    Fostil – tau cudos nereikia,kitas butent del to ir pirks sia vga,nes zinos kaip ja isnaudot,ne vien geimamas.O kiek tu fps ar ko bus tai speliot yra kvaila – gali labai nekaip pasirodyt,gali but labai gera..Ateis laikas – pamatysim

  11. Deft parašė:

    Dėl nosies nušluostumo, tai nemanau kad taip nvidia darytų nes nėra tolko paleisti kur kas galingesnes vga jei yra galimybė, užmesti nesveikas kainas, kur visas pelnas eina iš mainstream. Taigi jei ir nvidia turi galingų lustų, juos išrikiuos kaip konkurentus kiekvienai ATI plokštei na galbūt šiek tiek spartesnę padarys kad pirktų jų ir kaina kaip typical bus šiek tiek didesnė.

  12. Fostil parašė:

    Na logiskai mastant tai Deft zodziuose daug tiesos.
    O si karta gal bus stebuklai ir nvidia prades gamint pigesnias vga uz ati, bet taip pat sparcias. Drambliuko svajones aisku cia. 😀

  13. Deft parašė:

    Pigesnės tos pačios klasės vga iš nvidia niekada nebus, nebent rinka pasidalintų 50:50 ir physx, cuda ištikro nebeturėtu jokios vilties, nes dabar jie tai labai vertina, vien dėl to kaina būna didesnė.

  14. bronius parašė:

    Pigaus ir gero daikto nebuna…. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.