„nVidia“ išleidžia „GeForce 355.98 WHQL Game Ready“ tvarkykles

„nVidia“ lieka ištikima savo klientams ir pasirodžius naujiems žaidimams stengiasi kuo greičiau išleisti optimizuotas „Game Ready“ prierašą turinčias tvarkykles. Šį kartą sulaukėme „GeForce 355.98 WHQL Game Ready“ programinės įrangos patobulinimo skirto „Killing Floor 2“ žaidimui.

Naujausios „nVidia“ tvarkyklės pasiūlys optimizacijas, SLI profilius, o „GeForce Experience“ programėlė galės parinkti tinkamus nustatymus „Killing Floor 2“ žaidime. Šis žaidimas naudoja „PhysX Flex“ tam, kad galėtų realistiškai atkurti trykštantį kraują ir kitus efektus.

„GeForce 355.98 WHQL Game Ready“ tvarkyklės taip pat įgalina nešiojamiems kompiuteriams skirtos „GeForce GTX 980“ palaikymą, o jas galite parsisiųsti iš „nVidia“ tinklapio.

4 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Kaip suprata, čia dar ne tos kur įgalina ta dx12 funkcijos palaikym.

  2. vacoum parašė:

    galiu lazintis, kad sios kartos plokstes liks tokios, kokios yra, o va prie naujos kartos gales skelbtis :FULL SUPPORT.

  3. Katonas parašė:

    Jordan, bent jau nemačiau niekur parašyta, kad įgalintas async compute, tiesiosg pridėtos optimizacijos žaidimui ir tiek.

  4. samanius1124 parašė:

    man meta bsod ant kazkur 70% suderinamumo tikrinimo, pakartojau atsisiuntima primetant neapsiziurejima, visvien taspat. rasiau svariai su DDU v15.5.0.0(safe mode), atgal i 355.82 – viskas normaliai (win10)

    ————————–
    galbut http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=333294

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.