nVidia: Mes planuojame dar bent tris naujas Tegra kartas

Kompanijos nVidia vadovas Jen-Hsunas Huangas, kuris dažniausiai ir praneša visas gamintojo naujienas, kalbėdamas AsiaD konferencijoje šią savaitę atskleidė, jog jo kompanija šiuo metu planuoja dar bent tris naujas Tegra lusto kartas.

Kaip žinia, visai netrukus pasirodys Kal-El kodinį vardą turinčiu lustu varomi įrenginiai, o vėliau seks dar trys – Wayne, Logan ir Stark. Verta pažymėti, kad kodiniai vardai yra parinkti iš superherojų tikrųjų vardų – Supermeno, Betmeno, Ernio ir Geležinio Žmogaus.

„Mes norėtumėme turėti lustą (red. past. naują) kiekvienais metais, štai kodėl mes baigiame kurti trečiąją kartą per trejus pastaruosius metus.“, – sakė J-H. Huangas. Jis taip pat patvirtino pranešimus, jog nVidia vien į Tegra lustus investavo apie du milijardus JAV dolerių.

Mes tuo tarpu galime priminti, jog nVidia su ARM architektūra norėtų būti visad pirmieji. Štai nVidia Tegra 2 lustas buvo pirmasis rinkoje, kuris turėjo du branduolius, o artėjantis nVidia Tegra 3, ar tiesiog Kal-El, bus pirmasis ARM architektūros lustas su keturiais branduoliais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.