OCZ pristato Agility 4 šeimos kaupiklius

Praėjusį mėnesį pristatęs savo greičiausią SSD kaupiklių šeimą, "Vertex 4", pastarųjų įrenginių gamybos lyderis, OCZ, šiandien anonsavo kiek patrauklesnį variantą – "Agility 4", kuris idealiai turėtų patenkinti daugelio vartotojų lūkesčius.

Kaip ir priklauso šių dienų SSD kaupikliui, "Agility 4" naudoja SATA 3.0 duomenų perdavimo sąsają. Čia sutinkamas "Indilinx Everest 2" valdiklis, kuris leidžia išvystyti įrašymo ir skaitymo greičius iki 400 MB/s. Instrukcijų per sekundę (IOPS) skaičius siekia 85 000. Dvibranduolio valdiklio architektūra pasižymi ECC klaidų taisymu, automatiniu šifravimu bei dinaminio dėvėjimosi sekimo funkcijomis. "Ndilinx Ndurance 2.0" technologija leidžia gerokai viršyti MLC NAND atminties tarnavimo laiką, taip sumušant gamintojo oficialiai nustatytus terminus.

OCZ ketina paruošti nuo 64 GB iki pat 512 GB talpos siekiančius "Agility 4" modelius, kuriems bus suteikiama trijų metų garantija.

Daugiau informacijos galite rasti čia.

4 Komentarai

  1. donaciuxx parašė:

    "išvystyti įrašymo ir skaitymo laikus iki 400 MB/s" kas per savoka? kokius laikus? ir ka, tik iki 400mb/s? ne daugiau turetu buti? 🙂 speju gal nuo 400mb/s, tas kur maziausias 64. seni agility 3 daugiau mb/s turi.

  2. daimonass parašė:

    donaciuxx – O tu matei vertex 4 greicius ? Ten is tai isvis apgailetina buvo, ipac irasymo greitis…

  3. PhaNtoM parašė:

    Sveiki nusileidę iš mėnulio… OCZ jau atrodo į trečią ar ketvirtą SSD modelį montuoja savo valdiklį, ir nėra jis toks blazzing fast sequential skaityme ar rašyme, bet pasižiūrėjus bendrą greitį – tikrai galingas daikčiukas. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.